Χαμός σε νυχτερινό κέντρο με τον Νίκο Μουτσινά - Ανέβηκε στην σκηνή και...

Τα πάνω κάτω με τον παρουσιαστή με το που πήρε το μικρόφωνο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός σε νυχτερινό κέντρο με τον Νίκο Μουτσινά - Ανέβηκε στην σκηνή και...

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Μουτσινάς στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πέτρος Ιακωβίδης. Μαζί με την παρέα του στην οποία ήταν και η Ματίνα Νικολάου το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό δίδυμο ανέβηκε και στην σκηνή με το κοινό να τους χειροκροτά. Ο παρουσιαστής δεν δίστασε επίσης να πάρει το μικρόφωνο και σαν άλλος Σάκης Ρουβάς να βγει μπροστά και να τραγουδήσει ενώ ο αέρας ανέμιζε το πουκάμισο του.

Οι στιγμές που έζησαν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρο ήταν απίστευτες και σχετικά βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει άφθονο χιούμορ και το έχει αποδείξει και μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, όπου πρόσφατα μπέρδεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο τραγούδι που είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Η έξοδος του έγινε μετά την ανακοίνωση του τέλους του από τον ΣΚΑΙ

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) μια ακόμη εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά ξεκίνησε, όπου ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί στην πρεμιέρα που έκανε στις (29/9) το Love Island -δείτε εδώ τα highlights.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είχε πολλά να πει αλλά η γλώσσα του δεν μπορούσε να μιλήσει ελεύθερα. Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση.

Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη «Τώρα άνευ πλάκας, να μιλήσουμε και ειλικρινά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, είναι 5 χρόνια».