Με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού μετά την ηχηρή αποχώρησή της από το «Πρωινό»

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η απόφαση της Δούκισσας Νομικού να αποχωρήσει από τη εκπομπή, «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 έφερε πολλές αναταράξεις στον σταθμό -δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο καθώς κανείς δεν περίμενε να λήξει τόσο γρήγορα η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το νέο επαγγελματικό βήμα της Δούκισσας Νομικού

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια θα παραμείνει κανονικά στον σταθμό του Αμαρουσίου καθώς ετοιμάζεται σιγά, σιγά για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Open Weekend» η Δούκισσα Νομικού θα βρεθεί το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν με δική της εκπομπή όπου και θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, πιθανότατα από τον Ιανουάριου του 2023 και μετά.

Η εκπομπή θα είναι αμιγώς ψυχαγωγική και θα καλύπτει θεματολογία σχετικά με γυναικεία θέματα, μαγειρική, συμβουλές και συνεντεύξεις.

Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της στο Πρωινό

Πρώτο θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αποτελεί τις τελευταίες εβδομάδες η εκπομπή Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα. Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα, άφησε ένα κενό που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί.

Εδώ και λίγες ώρες, έχει γίνει γνωστό πως η γυναίκα που θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στην εκπομπή, στο πλευρό του Λιάγκα, δε θα είναι άλλη από τη Φελίσια Λαπάτη. Η παρουσιάστρια έχει δοκιμαστεί ξανά τηλεοπτικά μιας και συμμετείχε στις «Σφήκες» του The 2night Show, ενώ εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή στον Ρυθμό 94,9.

Και ενώ όλη την εβδομάδα όλοι κάνουν λόγο για την γυναίκα που θα συμπαρουσιάσει την εκπομπή με τον Λιάγκα, μία νέα αποκάλυψη έρχεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Διαβάστε αναλυτικά στο TV-24.gr