Αίσιο τέλος για την Άβα Γαλανοπούλου - Ο δικηγόρος της αποκάλυψε για ποιο λόγο έλυσε τη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύντροφό της

Τον είχε κατηγορήσει για κατάχρηση πολλών χρημάτων

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αίσιο τέλος για την Άβα Γαλανοπούλου - Ο δικηγόρος της αποκάλυψε για ποιο λόγο έλυσε τη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύντροφό της

Φαίνεται πως η ζωή της Άβας Γαλανοπούλου επανήλθε σε μια ομαλότητα, μετά την πολυετή δικαστική της διαμάχη με έναν πρώην σύντροφό της, τον οποίο κατηγορούσε ότι της είχε καταχραστεί πολλά εκατομμύρια. Η λύση βρέθηκε εν τέλει εξωδικαστικά, ενώ με σημερινές του(3/10) δηλώσεις στο Mega Kαλημέρα, ο δικηγόρος της ηθοποιού αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν προχώρησαν σε νέο γύρο δικών.

Και ο ίδιος πάντως ο πρώην σύντροφός της δεν φαίνεται να αρνήθηκε την κατηγορία, παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε σε λεπτομέρειες παρ όλα αυτά, είπε πως από σεβασμό στην ίδια όφειλε να της επιστρέψει ένα σοβαρό ποσό, από το σύνολο εκείνων που τον κατηγορούσε ότι είχε καπηλευτεί(δείτε τα λόγια του).

Ο λόγος που η Γαλανοπούλου βρήκε εξωδικαστική λύση με τον πρώην σύντροφό της

Ο δικηγόρος της ηθοποιού, κ. Δημοσθένης Πέππας, δήλωσε πως η πλευρά της κ. Γαλανοπούλου είχε κουραστεί, καθώς η υπόθεση είχε τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Το παρασκήνιο είναι ότι λίγο πριν λήξει η ποινική διαδικασία μας κάλεσαν στο τηλέφωνο οι δικηγόροι της άλλης πλευράς και είπαν ότι θέλουν εξωδικαστική επίλυση με ένα ποσό και να κλείσει η υπόθεση. Η κ. Γαλανοπούλου είχε σκοπό να λύσει το θέμα της και όχι να μπει φυλακή ο κατηγορούμενος, απλά να παραδειγματιστεί».

«Η κ. Γαλανοπούλου θέλει να βάλει μία τελεία και έβαλε πολύ νερό στο κρασί της. Άρα, εφόσον τώρα τελείωσε το δύσκολο αυτό συμβάν, αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά χρόνια ο πρώην σύντροφος ήταν άφαντις. Τώρα η κ. Γαλανοπούλου είναι πολύ καλά. Ξεκουράζεται, μιλάει για συνεργασίες και θα επανέλθει στο προκήνιο δυνατή, να επιστρέψει την αγάπη που της έδωσε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια».

Αυτό είναι το ποσό που συμφώνησαν εξωδικαστικά

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου, Νικόλαος Παπαπέτρου, μίλησε στο Happy Day για την λήξη της δικαστικής διαμάχης: «Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε με μήνυση της κ. Γαλανοπούλου πριν από κάποια χρόνια, η οποία απέδιδε στον κατηγορούμενο τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης. Του απέδιδε ποσό απάτης πάνω από 1 εκ ευρώ, ασκήθηκε δίωξη για αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 3-4 χρόνια, καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό τη μήνυσης, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, σε έξι χρόνια κάθειρξη.

Άσκησε έφεση και μετά από αναβολές εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη. Στο στάδιο αυτό επήλθε κάποιος συμβιβασμός και η κ. Άβα Γαλανοπούλου ανακάλεσε τη μήνυση την οποία αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος και έπαψε οριστικά η ποινική δίωξη.

Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση. Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκ., στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκ., η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 – 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό».