«Εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση...» - Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου για τον Αλέξανδρου Σταύρου

Ο λόγος που ο σύζυγος της δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση...» - Η αποκάλυψη της Μαριάννας Τουμασάτου για τον Αλέξανδρου Σταύρου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος (δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις), μίλησε για όλα, χωρίς να διστάζει να απαντήσει στις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγος που ο σύζυγος της, Αλέξανδρος Σταύρου δεν θέλει να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Πρόκειται για μια απόφαση που τον έχει κάνει να νιώσει πολύ καλά.

«Έχω απορρίψει ρόλους της «κακιάς». Και ο ρόλος μου στη σειρά, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ήταν κακός, αλλά τον αγάπησα. Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία της να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος αρκεί να υπάρχει», ανέφερε αρχικά για τους ρόλους που έχει απορρίψει.

Ο λόγος που ο σύζυγος της Τουμασάτου δεν δίνει συνεντεύξεις

«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά», είπε ο παρουσιαστής με την ηθοποιό να απαντά: «Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είπε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της κάνει μια πρόταση.

Η σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε ο Αλέξανδρος Σταύρου στο Instagram

Μπορεί να βρίσκεται σχεδόν πάντα σε τηλεοπτικές δουλειές, ωστόσο σχεδόν ποτέ δεν απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και πολύ σπάνια έως καθόλου δίνει συνεντεύξεις μιας και προτιμά να μιλά μέσω της δουλειάς του και με κανένα άλλο τρόπο.

Ο λόγος για το σύζυγο της Μαριάνας Τουμασάτου και εξίσου σπουδαίο ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου, (δείτε εδώ την φωτογραφία με την κορούλα τους) ο οποίος εξέπληξε το κοινό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία του και συγκεκριμένα μία selfie.

Ο ηθοποιός ανέβασε μία selfie την οποία στη συνέχεια δημοσίευσε στο Instagram, και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Selfi(e)sh #portrait».

 Η σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε ο Αλέξανδρος Σταύρου στο Instagram