Οι πρώτες εικόνες Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη έξω από την Ευελπίδων - Με μαύρα γυαλιά η παρουσιάστρια

Η αντίδραση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι πρώτες εικόνες Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη έξω από την Ευελπίδων - Με μαύρα γυαλιά η παρουσιάστρια

Ήταν 2019 όταν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους με μια ανακοίνωση που έκαναν στα προφίλ τους στο Instagram. Σήμερα 4/10, περίπου 3 χρόνια μετά πήγαν στα δικαστήρια για τα παιδιά τους.

«Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή την δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένεια μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς δομή», είχαν γράψει στην ανακοίνωση του διαζυγίου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά το χωρισμό τους και πολλές φορές έχουν αναφερθεί στο τέλος της σχέσης τους αποκαλύπτοντας τους λόγους που προχώρησαν στο διαζύγιο.

Οι πρώτες εικόνες Μαραντίνη - Χρηστίδου έξω από τα δικαστήρια

Η παρουσιάστρια έφτασε πρώτη στο κτήριο 9 ενώ ακολούθησε αμέσως μετά ο τραγουδιστής. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν κι οι κουμπάροι και φίλοι της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια για την διατροφή.

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυς Χρηστίδου δικαστήρια

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυς Χρηστίδου επιμέλεια παιδιών

Ο Μαραντίνης είχε μιλήσει για την συνεπιμέλεια μετά το χωρισμό από τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά του. Οι δυο γιοι του που απέκτησε από το γάμο του με την Σίσσυ Χρηστίδου είναι η μεγάλη του αδυναμία και προσπαθεί όσο και όπως μπορεί να είναι στο πλευρό τους.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μεταξύ τους σχέση, ενώ αποκάλυψε πως τα παιδιά ήταν εκείνα που ζήτησαν να έχουν συνεπιμέλεια οι γονείς, δηλαδή να μένουν μισές ημέρες στο σπίτι του και μισές στο σπίτι της μητέρας τους.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», είπε αρχικά.

«Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητά και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους. Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα».

Όσον αφορά την συνεπιμέλεια: «Εμείς το βρήκαμε εύκολα, αλλά το ζήτησαν και τα παιδιά, να είναι μισές μέρες με εμένα και μισές με τη μαμά τους».

Να σημειωθεί πως ο Θοδωρής και η Σίσσυ έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα, πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια είχε κάνει μια πολύ χιουμοριστική αποκάλυψη για τον πρώην σύζυγό της.