«Το όνομα το έδωσε η...» - Οι πρώτες δηλώσεις Παναγιώτη Χατζηδάκη και Χαράς Σαράντη μετά τη βάπτιση του γιου τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το όνομα το έδωσε η...» - Οι πρώτες δηλώσεις Παναγιώτη Χατζηδάκη και Χαράς Σαράντη μετά τη βάπτιση του γιου τους

Τον γιο τους βάφτισαν το πρωί της Κυριακής 2/10 ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η σύζυγός του, Χαρά Σαράντη στον ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στα Βριλήσσια, με τον μικρό να παίρνει το όνομα Ίωνας (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Οι πρώτες δηλώσεις Χατζηδάκη & Σαράντη μετά τη βάπτιση του γιου τους

«Το όνομα το έδωσε η νονά στο μωρό. Δεν υπάρχει κάποιος παππούς με αυτό το όνομα. Δεν υπάρχουν όμως παράπονα, κανένα. Θα δείξει αν θα κάνουμε κι άλλο παιδάκι», αποκάλυψε το ζευγάρι.

Ο Παναγιώτης αναφέρθηκε και στην εκπομπή, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τα νούμερα, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day: «Είναι μια χρονιά που έχει δείξει από την αρχή ότι είναι πολύ καλοί συνεργάτες και αυτό οφείλεται και στη διεύθυνση του καναλιού, αλλά και μέσα στην ομάδα, ξεκινώντας από την Μπέτυ. Είναι από τις καλύτερές μου συνεργασίες. Προφανώς μας απασχολούν τα νούμερα, όμως το κανάλι ξέρει καλύτερα».

Η αποκάλυψη του Χατζηδάκη για τον ερχομό του παιδιού του: «Ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά από τον ερχομό του παιδιού του.

«Μετά τη γέννηση του παιδιού σταμάτησα να ασχολούμαι με ασήμαντα πράγματα. Κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να είσαι και καλός σύντροφος. Έπρεπε να προσέχω τη Χαρά, ώστε κι εκείνη να προσέχει το μωρό.

Με το γιο μου έχουμε ρουτίνες, δικές μας στιγμές. Η Χαρά είναι ήρεμη δύναμη και ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών μου. Ο τοκετός ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μου.

Θέλω ο θρησκευτικός γάμος να γίνει στην Αντίπαρο σαν ένα πάρτι. Έχω περάσει καταθλίψεις. Τώρα με το παιδί φοβήθηκα περισσότερο απ’ όσο έχω συνηθίσει. Τα Χριστούγεννα για μένα είναι οικογενειακές στιγμές».