«Κακούργα γιατί έφαγες τον Πετρή;» - Σοκάρει η Δανάη Παππά με τις ατάκες που δέχεται από τηλεθεατές του ''Σασμού''

Αυτό θα πει ταύτιση...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Κακούργα γιατί έφαγες τον Πετρή;» - Σοκάρει η Δανάη Παππά με τις ατάκες που δέχεται από τηλεθεατές του ''Σασμού''

Στο πλατό της «Super Κατερίνας» βρέθηκε σήμερα 4/10 καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός Δανάη Παππά, η οποία έγινε ευρέως αναγνωρίσιμη μέσα από τη συμμετοχή της στον Σασμό. Όπως φαίνεται βέβαια για κάποιον που απολαμβάνει τόση δόξα, υπάρχουν και οι αρνητικές συνέπειες, αφού συχνά οι τηλεθεατές ταυτίζονται υπέρ του δέοντος με τα όσα συμβαίνουν σε μια σειρά.

Νωρίτερα ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης, με τον οποίο είναι μαζί και ερωτευμένοι αρκετό διάστημα της έκανε και μια απρόσμενη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής, κάνοντάς την να βουρκώσει από την συγκίνηση(δείτε εδώ τι της ετοίμασε).

Τα spoilers της Δανάης Παππά για τον Σασμό

Είπε λοιπόν στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου:

«Είμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε τον δολοφόνο του Άγγελου. Βλέπουμε ότι κάπως έχει ανοίξει η βεντάλια και μπλέκονται οι ρόλοι στο τι έχει γίνει. Είναι πολύ ωραίο στο πώς φτάνουμε στο σημείο να μάθουμε τον δολοφόνο. Ο Μανώλης είναι ένας άνθρωπος που τα κρατάει όλα μέσα του και ξεσπάει. Και θα γίνει ξανά τέτοιο ξέσπασμα.

Είναι περίεργη η σχέση του με τη σύντροφό του. Βλέπουμε και την Κλαίρη ότι δεν αντέχει και πρέπει να βρεθεί μία λύση. Ο Παύλος λείπει 20 χρόνια οπότε είναι ένας άνθρωπος που έχει μείνει στα παλιά και έδωσε το έναυσμα της βεντέτας και το ξεκίνησε όλο αυτό.

Προφανώς η Θοδώρα που έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας πρέπει κάποια στιγμή να ορθοποδήσει. Έρχεται κάποιος στη ζωή της αλλά τώρα αν είναι εύκολο ή δύσκολο δεν το ξέρω», ανέφερε η Δανάη Παππά.

Και προσθέτει: «Πόνεσε πολύ τον κόσμο που έφυγε ο Πετρής οπότε μου λένε στον δρόμο “κακούργα γιατί τον έφαγες”. Μας βλέπουν πραγματικά σαν “Σασμό” αλλά είμαστε σαν οικογένεια όλοι μαζί.

Με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν συνειδητοποιούσαμε ότι μας έβλεπαν. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και είναι τόσο συγκινητικό». «Δεν έρχεται κάτι σε γάμο αλλά δολοφονίες υπάρχουν. Έτσι είναι οι βεντέτες!».

Ραγδαίες εξελίξεις στην αιματηρή δολοφονία του Άγγελου

Συγκλονιστικός είναι ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός! Μετά την επιστροφή του Παύλου από τους νεκρούς, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απόψε 4/10 θα συγκρουστεί με τον Αστέρη (λίγο πριν την έκρηξη στο σπίτι τους), ενώ η εισαγγελέας θα αποκαλύψει πως δεν σκότωσε τον Άγγελο η Καλλιόπη.

Επεισόδιο 10.

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Στο ρόλο της Αιμιλίας Ξενάκη, η Γιώτα Φέστα.