Μαίρη Συνατσάκη: "Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι..." - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον Ίαν Στρατή

Η αποκάλυψη για τη νονά του μωρού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη Συνατσάκη:

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και το βράδυ της Τρίτης 4/10 παρευρέθηκε στο πάρτι γνωστής εταιρείας υποδημάτων. Εννοείται πως οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω της έχοντας τόσες ερωτήσεις και απορίες.

Η ίδια με το χαμόγελο στα χείλη δέχτηκε και απάντησε σε όλους αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ξέρουν ήδη με τον Ίαν Στρατή το φύλο του μωρού αλλά και πως δεν ξέρουν πως θα πάει γι' αυτούς το τελετουργικό ενός γάμου.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη

«Είμαι στον έβδομο μήνα, είμαι πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου (δείτε εδώ τα προβλήματα που αντιμετώπισε), αλλά άπαξ και μπήκα στον τέταρτο όλα πάνε πολύ καλά, κυλούν όπως πρέπει, υπάρχει ηρεμία, όλα είναι εντάξει.

Έχουμε μάθει το φύλο αλλά δεν το ανακοινώνουμε, δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο κομμάτι του φύλου.

Είμαστε τόσο έτοιμοι όσο έτοιμοι μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν βρίσκονται μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν το έχουν ξαναζήσει, δηλαδή λίγο. Διαβάζουμε πράγματα… Όταν είναι να συμβούν θα δούμε τι θα κάνουμε.

Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτά τα πρακτικά», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχτηκαν πρώην σύντροφοί της για την εγκυμοσύνη της, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το συγκεκριμένο ήταν λίγο τραβηγμένο, αλλά νομίζω ότι όλοι το καταλάβαμε τελικά. Ακόμα και όσοι συμμετείχαν σε αυτό νομίζω ότι μεταγενέστερα το είδαν όπως έπρεπε, στη σωστή βάση. Δεν είναι θέμα».

Η αποκάλυψη για τη νονά

Η ζωή του Ίαν σε λίγες γραμμές

Γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1992 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Το πραγματικό του όνομα είναι Κωνσταντίνος ενώ το ψευδώνυμο Ίαν το πήρε από τον μουσικό Ian Gillan. Σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Καλώς τους» της Ρούλας Κορομηλά στον ALPHA. Εκεί τραγούδησε το «Παλιό μου παλτό».

Το 2016, δήλωσε συμμετοχή στο ελληνικό «The X-Factor» όπου και ξεχώρισε, κερδίζοντας τελικά την δεύτερη θέση. Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα μιούζικαλ «Εβίτα», «Hair», «Grease», «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης» και «Cats».

Το καλοκαίρι του 2018, κυκλοφορεί την πρώτη solo δουλειά του, με τίτλο “Amazing”. Συνυπογράφει, μάλιστα, τους στίχους και τη μουσική του νέου τραγουδιού, με τους Eddie Δερβάκο και Ηλία Σαμαρτζή, αντίστοιχα. Το 2019, πρωταγωνίστησε στην παιδική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» ενώ συμμετείχε και στο «Your Face Sounds Familiar» ως διαγωνιζόμενος. Το 2021 συμμετέχει ξανά στο «Your Face Sounds Familiar All Star» ως διαγωνιζόμενος.

Το 2022, πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Φτηνά Τσιγάρα» (σκην. Κων/νου Ρήγου) στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.