«Έχω 75% απώλεια ακοής! Κάνω...» - Η εξομολόγηση της Φωτεινής Αθερίδου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω 75% απώλεια ακοής! Κάνω...» - Η εξομολόγηση της Φωτεινής Αθερίδου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Καλεσμένοι στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 4/10 η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Το ζευγάρι μίλησε για τον γάμο του και την βάπτιση του γιου του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), ενώ η ηθοποιός αποκάλυψε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ακοή της.

Ο γάμος Αθερίδου - Μαγκλάρα & το πρόβλημα ακοής της Φωτεινής

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ», είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

«Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή φρικάρει, γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη, αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά», συνέχισε.

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έπειτα είπε: «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στα 23, μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου θέατρο και δεν μου άρεσε. Πέρασα ΤΕΦΑΑ, ήμουν γυμναστής και όταν τελείωσα έκανα προπόνηση σε έναν ηθοποιό ο οποίος μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις, πήγα και πέρασα».

Τέλος, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Φωτεινή με την ακοή της, ο αγαπημένος της είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι» είπε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής» συμπλήρωσε από την μεριά της η ηθοποιός.

Η συγκινητική ανάρτηση της μετά τον γάμο της και την βάφτιση του γιου της

Την Τρίτη 6/9 η Φωτεινή Αθερίδου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, και στη συνέχεια, ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα του παππού του και ηθοποιού, Θοδωρή Αθερίδη.

Μαζί με λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς, διασκέδασαν μέχρι αργά - ανάμεσά τους ήταν και η Σμαράγδα Καρύδη, που "ξεφάντωσε" - και γι' αυτό θέλησε να πει μερικά λόγια για όλα όσα έζησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας , στον όμορφο χώρο , με τους πιο όμορφους ανθρώπους … δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη φιλοξενία , και για τις πανέμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε όλοι μαζί … αν μπορούσα να ξανά ζήσω μια μέρα από τη ζωή μου θα ήταν σίγουρα αυτή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φωτεινή Αθερίδου γάμος

Φωτεινή Αθερίδου γιος

Φωτεινή Αθερίδου βάφτιση

Φωτεινή Αθερίδου βάφτιση γιου