Χαμογελαστή και ανανεωμένη - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Πού την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Η επέτειος των 50 χρόνων της εταιρίας παπουτσιών Envie Shoes, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/10 στο εστιατόριο-bar, Balthazar. Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε φυσικά εκεί και απαθανάτισε πολλές γυναίκες της showbiz οι οποίες επέλεξαν κομμάτια από την φοβερή συλλογή της εταιρίας.

Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Ανάμεσά τους ήταν και η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια έξοδο, μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η όμορφη παρουσιάστρια τράβηξε για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα κουστούμι στις αποχρώσεις του ανοιχτού γαλάζιου, το οποίο και συνδύασε με ένα μαύρο τοπ και εξίσου μαύρες γόβες από την εταιρία (δες εδώ συγκεκριμένα τα παπούτσια της).

Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μετά το Πρωινό

Μάλιστα, προχώρησε και στις πρώτες της δηλώσεις για την αποχώρησή της από το Πρωινό

Η ξανθιά παρουσιάστρια και μίλησε στις κάμερες με ένα τεράστιο χαμόγελο. Εννοείται πως οι ερωτήσεις για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και την απομάκρυνσή της από την εκπομπή έπεσαν βροχή, αλλά εκείνη, ξέροντας πως πρέπει να κινηθεί, έβαλε ευγενικά το δικό της stop.

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση.

Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν.

Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», είπε η Δούκισσα Νομικού.