«Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να...» - Συντετριμμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κηδεία της μητέρας του

Στο πλευρό του και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να...» - Συντετριμμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κηδεία της μητέρας του

Στην κάμερα της εκπομπής της Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/10 ο Θέμης Αδαμαντίδης, λίγο μετά την πολιτική κηδεία της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας 3/10.

O γνωστός τραγουδιστής έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 12 στο κοιμητήριο Καισαριανής και ήταν φανερά συγκινημένος, το ίδιο και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη.

Συγκινημένος ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κηδεία της μητέρας του

«Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν γνώριζε για την επιθυμία της να μην ταφεί, αλλά να γίνει πολιτική κηδεία είπε: «Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δε θα υπάρξει λειτουργία;» είπε και αμέσως μετά αποχώρησε.

Μάλιστα, λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ένας από τους δυο αδελφούς του Θέμη Αδαμαντίδη, Νίκος μίλησε επίσης στην κάμερα της εκπομπής και στην Μαρία Βλάχου, λέγοντας πως ο λόγος που η μητέρα του δεν ήθελε να ταφεί είναι γιατί από όταν έχασε έναν γιο σε μικρή ηλικία, έχασε και την πίστη της στον Θεό.

Το "αντίο" της Βαρβάρας Κίρκη στην μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε το μεσημέρι της Τρίτης 4/10 μια φωτογραφία της ίδιας με την μητέρα του τραγουδιστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία και συνόδευσε με ένα σπαρακτικό κείμενο.

«Είσαι η πιο γλυκιά γυναίκα, μάνα, γιαγιά, πεθερά!!! Άνοιξες την αγκαλιά σου, με ξεχώρισες γιατί είδες ευτυχισμένο το παιδί σου κοντά μου!! Ότι υποσχεθήκαμε οι 3 μας θα γίνει πράξη σύντομα... Δεν θα σε ξεχάσω!! Ήμουν μοναδική για εσένα αλλά να ξέρεις και για εμένα ήσουν!! Σαγαπώ πολύ πολύ!!!, έγραψε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

undefined