Ρίγη συγκίνησης στο τελευταίο "αντίο" για τον Σταμάτη Κόκοτα - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση θανάτου του Σταμάτη Κόκοτα (δείτε εδώ τις τελευταίες αναρτήσεις που έκαναν φίλοι και παλιοί συνεργάτες) ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Να τονίσουμε πως το τελευταίο διάστημα ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».

Μπορεί να είχε προγραμματιστεί να γίνει η κηδεία του εχθές (4/10), ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε και τελικά πραγματοποιείται αυτ΄την ώρα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου και θα πραγματοποιηθεί με δημοτική δαπάνη από τον δήμο Ζωγράφου.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε επίσης εκεί όπου απαθανάτισε τα πρώτα στεφάνια για τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

Θλίψη στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα
Ρίγη συγκίνησης στη κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα
Αποκλειστικές φωτογραφίες από την κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Σταμάτη Κόκοτα και το ξέσπασμα για τις γυναικείες λαϊκές φωνές

Στο πένθος έχει βυθιστεί το λαϊκό τραγούδι με την είδηση του θανάτου του Σταμάτη Κόκοτα. Μπορεί τους τελευταίους μήνες να είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στις 21/9/2021.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για την σπουδαία καριέρα που κατάφερε να δημιουργήσει, ενώ είχε αναφερθεί στις γυναικείες λαϊκές φωνές μετά από ερώτηση που του έγινε.

«Πώς σας φαίνεται το ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο τραγούδι, έχουμε πολύ ωραίες λαϊκές φωνές… Για παράδειγμα, τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την κυρία Πάολα σαν τραγουδίστρια που είναι από πολύ νέα στο τραγούδι και την έχουν παρομοιάσει σαν από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή;», ρώτησε η Μαρία Αντωνά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».