Συντεριμμένος και μαυροφορεμένος ο Δημήτρης Κόκοτας στην κηδεία του πατέρα του, Σταμάτη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αυτή την ώρα, η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη, Σταμάτη Κόκοτα τελείται στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στου Ζωγράφου καθώς άφησε την τελευταία του πνοή στο «Ασκληπιείο» Βούλας το περασμένο Σάββατο (1/10) μετά από την μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας του -δείτε εδώ την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε τεράστια θλίψη και στον καλλιτεχνικό χώρο, ωστόσο συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές μαζεύτηκαν για να πουν ένα τελευταίο "αντίο". Φυσικά, ανάμεσά τους ήταν και ο γιος του, Δημήτρης Κόκοτας, η κόρη του Μαριάννα και η σύζυγός του αείμνηστου τραγουδιστή.

Μεταξύ άλλων, η κάμερα του YouWeekly.gr ηταν επίσης εκεί όπου απαθανάτισε καρέ -καρέ διάφορα στιγμιότυπα από την κηδεία. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς όλοι τους είναι συντετριμμένοι.

Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

Μαυροφορεμένος ο Δημήτης Κόκοτας
Σε άσχημη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας
Ρίγη συγκίνησης στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

Ο σπαρακτικός επικήδειος λόγος του Δημήτρη Κόκοτα για τον πατέρα του

«Ήμασταν το στήριγμά του. Έτσι μας έμαθε, να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης είχε πάντα μια θέση στην καρδιά του για όσους πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καν… Για όσους ήταν στον δρόμο».

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνέχισε με δυσκολία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν βιοπαλαιστής. Ήταν ευγενικός πάντα. Είχε φροντίσει για την ψυχή του. Έκανε αγαθοεργίες, ελεημοσύνες, ανεγέρσεις ναών σε ορφανοτροφεία. Είχε φροντίσει…

Ξεγέλασε και τον θάνατο γιατί ο Σταμάτης για μένα είναι πάντα εδώ, θα είναι πάντα εδώ… Θα ζει σίγουρα μέσα από τις καρδιές όλων μας, τη σκέψη μας. Όλοι θα συζητάμε συνέχεια για τον πατερά μας, θα τον ακούμε και θα είναι πάντα εδώ πνευματικά να με στηρίζει. Είχε πάντα έναν καλό λόγο για όλο τον κόσμο. Τους ένιωθε όλους φίλους του».