Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τί στέλνει συνεχώς στον Μάκη Παντζόπουλο - «Δεν θέλω να μπω μέσα να...»

Η αναφορά στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τί  στέλνει συνεχώς στον Μάκη Παντζόπουλο - «Δεν θέλω να μπω μέσα να...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο με αφορμή ένα θέμα με μία οικογένεια που ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη με ένα βανάκι -δείτε επίσης εδώ με τ΄πι ασχολείται η πεθερά της, Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

«Εγώ πάντως αυτά τα αυτοκίνητα, όπου τα πετυχαίνω, τα στέλνω στον Μάκη. Του λέω “κοίτα πόσο ωραίο είναι αυτό, σου αρέσει αυτό;” και μου απαντάει κάθε φορά “ναι ρε αγάπη μου αλλά εσύ δεν μπαίνεις να σε πάει κάποιος βόλτα. Τι μου τα δείχνεις αυτά να γυρίσουμε τον κόσμο;”.

“Στα δείχνω τι όμορφα που είναι, δεν θέλω να μπω μέσα να πάω βόλτα”. Πάντως έχω μεγάλη συλλογή σε φωτογραφίες από τέτοια αυτοκίνητα».

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη on air για τον Γιάννη Λάτσιο - «Όταν παντρεύτηκα...»

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή (28/9) εκπομπή είχε μια ιδιαίτερη καλεσμένη, ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοτπική συνέντευξη μετά από την ανακοίνωση πως είναι έγκυος για πρώτη φορά καθώς πλέον είναι στον 7ο μήνα της κύησής της.

Μεταξύ άλλων, όταν έπεσε η συζήτηση αναφορικά για τη δυσκολία να μείνει κάποια γυναίκα έγκυος, η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν παντρεύτηκε με τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν η πρώτη φορά που πέρασε από τον γιατρό και της είπε να κάνει προγεννετικό έλεγχο.