Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση - Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση - Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν εδώ και λίγες ώρες η Σοφία Λεοντίτση και ο αγαπημένος της Τόλης Χριστοφοράκης, αφού ήρθε επιτέλους στον κόσμο το υγιέστατο αγοράκι τους. Μάλιστα το ζευγάρι πριν από λίγα λεπτά ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στην οποία όπως θα διαπιστώσετε η συγκίνηση και για τους δυο είναι διάχυτη.

Σημαδιακή φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα για τις πρώην παίκτριες του My Style Rocks, αφού και η Ιωάννα Σιαμπάνη γέννησε το πρώτο της παιδάκι, κάνοντας πολύ ευτυχισμένο τον σύζυγό της Τζίμη Σταθκωστόπουλο(δείτε εδώ).

Η πρώτη φωτογραφία με το μωράκι της Λεοντίτση

Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ο πρίγκιπας, μας έκανε την τιμή σήμερα νωρίς το πρωί, τον έχουμε στην αγκαλιά μας και πετάμε στον ουρανό!! Ήταν η ωραιότερη γέννα που θα μπορούσα να είχα με τη βοήθεια του απίστευτου γιατρού μας Αντώνη Νικολουδάκη αλλά και της μαίας μου Χριστίνας Γιαννούλα που ήταν στο πλευρό μου από την αρχή μέχρι το τέλος σαν να ήταν αδερφή μου όχι μαία μου..

Σας ευχαριστούμε θερμά θερμά πολύ για τις ευχές σας… 3.830kg», έγραψε αποκαλύπτοντας τα κιλά τα οποία γεννήθηκε ο γιος της.

H Σοφία Λεοντίτση με τον σύζυγό της και τον νεογέννητο γιο τους

Αυτό είναι το δωμάτιο που ετοιμάζουν για τον μικρό τους πρίγκιπα

Η Σοφία Λεοντίτση εκτός από το νέο επαγγελματικό βήμα, που έκανε με τη συλλογή ρούχων της, ετοίμασε παράλληλα το παιδικό δωμάτιο, του αγοριού που περιμένει να παίζει μέσα σε αυτό με το αδερφάκι του. Το νέο μέλος της οικογένειας επιτέλους έφτασε και το δωμάτιο τον περιμένει εδώ και καιρό για να τον υποδεχτεί.

«Το δωμάτιο του μπέμπη. Λείπουν το χαλάκι και η κουρτίνα… Νομίζω είναι ό,τι ωραιότερο έχω φτιάξει και περιμένουμε πως και πως να δούμε τον μπέμπη μας να μπουσουλάει μέσα σε αυτό».

Λεοντίτση - Παιδικό δωμάτιο