Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Σταμάτησε να μου μιλάει, πήρε το μυστικό μαζί του» - Η αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ποιος είναι ο άντρας με τον οποίο είχαν διακόψει τις σχέσεις τους;

«Σταμάτησε να μου μιλάει, πήρε το μυστικό μαζί του» - Η αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο
NDP
News 06.10.2022 00:36
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Ο Γιάννης Μαρίνος έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Τόλη Βοσκόπουλο, οι οποίες τα τελευταία χρόνια πριν το θάνατό του ήταν ανύπαρκτες χωρίς αιτιολόγηση.

Ο τραγουδιστής είναι περίπου δύο χρόνια που αναχώρησε για την ''γειτονιά των αγγέλων'' αφήνοντας πίσω θλίψη σε συγγενείς, φίλους και θαυμαστές. Δυστυχώς πέρα από αυτό, έμειναν πίσω και δικά του χρέη(δείτε το ποσό), τα οποία θα επωμιστεί η οικογένειά του και η Άντζελα Γκερέκου, η οποία ήρθε σε δύσκολη θέση.

Διέκοψαν τις επαφές τους Βοσκόπουλος και Μαρίνος

Ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο:

-Σας πίκρανε το ότι σταματήσατε να μιλάτε με τον Τόλη Βοσκόπουλο και το γεγονός πως δεν μάθατε ποτέ το γιατί;

«Οπωσδήποτε έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει. Με απέφευγε και δεν έχω μάθει ποιος ήταν ο λόγος. Τον είχα πιάσει και τον ρώτησα να μου πει για να του ζητήσω και συγγνώμη. Δεν μου είπε τίποτα πάντα έφευγε, έφυγε τελικά γενικώς και δεν έχω μάθει ακόμη για ποιον λόγο.

Πίκρα υπήρχε για αυτό και κάνα δύο φορές που συναντηθήκαμε ήταν ψυχρός. Πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν με ενδιαφέρει γιατί εγώ ξέρω πως δεν έκανα κάτι. Ο Τόλης πήρε το μυστικό μαζί του».

Η αθέατη πλευρά του Τόλη Βοσκόπουλου στις πίστες

Ο Τέλης Ζώτος παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο, με τον οποίο έπαιξαν μαζί σε δύο ταινίες και η γεύση, που του άφησε είναι μόνο γλυκιά.

Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή, όχι μόνο μέσα από τα τραγούδια του αλλά και μέσα από τις όμορφες αναφορές, που κάνουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί του σε όλους τους κλάδους, που διέπρεψε.

Κάποτε είχατε πει για τον Βοσκόπουλο πως «όταν σπάσει αυτό το καλούπι, δεν πρόκειται να βγει κάτι αντίστοιχο». Παίξατε σε ταινίες μαζί του. Ήταν όντως σταρ;

Έπαιξα σε δύο ταινίες μαζί του και κάναμε και παρέα. Το πιο υπέροχο παιδί με τα περισσότερα ταλέντα από κάθε άλλον Έλληνα καλλιτέχνη! Ήταν ηθοποιός, ήταν τραγουδιστής, ήταν συνθέτης. Κι όλα τα έκανε τέλεια. Ο Τόλης δεν ήταν απλώς σταρ, ήταν ένα αστέρι που δεν πρόκειται να ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο. Σκεφτείτε ότι για μισό αιώνα κυριάρχησε σε όλα όσα καταπιανόταν.

Ήταν τόσο υπέροχο άτομο, που ήταν εύκολα εκμεταλλεύσιμος. Η καρδιά του ήταν μικρού παιδιού! Παρόλο που είχε γίνει ζωντανός θρύλος εδώ και πολλά χρόνια, ποτέ δεν είχε ψηλά τη μύτη. Παρέμεινε ταπεινός μέχρι το θάνατό του!

Τέλης Ζώτος

Όταν έφυγε από τη ζωή πώς νιώσατε;

Έκλαψα γοερά, όπως δεν έχω κάνει για άλλους καλλιτέχνες. Κι έκλαψα όχι γιατί χάσαμε έναν μοναδικό καλλιτέχνη αλλά έναν υπέροχο άνθρωπο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είναι πολύ δύσκολο...» - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

''Ρίγη συγκίνησης'' με αυτή την κίνηση - Οι θαυμαστές του Βοσκόπουλου άφησαν άφωνη την Γκερέκου

Share