Από το S κοντεύει να φτάσει στο XL - Σάλος στο διαδίκτυο με τη νέα εμφάνιση πασίγνωστης τραγουδίστριας

Λες και τους τρώει το δικό τους το φαΐ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το S κοντεύει να φτάσει στο XL - Σάλος στο διαδίκτυο με τη νέα εμφάνιση πασίγνωστης τραγουδίστριας

Το 2020 αρραβωνιάστηκε (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφό της) κι έγινε θέμα συζήτησης για πολλές ημέρες, σήμερα το όνομά της έρχεται ξανά στο επίκεντρο για έναν λόγο που πραγματικά δεν θα έπρεπε! Από την πρώτη, κιόλας, φορά που μας συστήθηκε αγαπήθηκε για τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες, την ουδέτερη έκφρασή της, τα τραγούδια γεμάτα νοσταλγία, αλλά και για την όμορφη εικόνα της.

Ωστόσο, τα χρόνια περνούν, κι όπως στις περισσότερες περιπτώσεις των ανθρώπων ορισμένες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Σε αυτά τα σημεία στέκονται όσοι σήμερα την κρίνουν με αρνητικό τρόπο, αφού η διάσημη star δεν κρύβεται αλλά, αντίθετα, φωτογραφίζεται με αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα, όπως καλά ξέρει. Πρόκειται για την έκφραση «σεβασμός στο σώμα», την οποία κάθε άνθρωπος θα πρέπει να κουβαλάει συνεχώς μέσα του, καθώς, εκεί είναι που κρύβεται και η αγάπη μας για το πιο ουσιαστικό σπίτι μας, το οποίο μας φιλοξενεί κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας.

Η νέα εικόνα της Lana Del Rey

Ο λόγος για την Lana Del Rey που δείχνει να αδιαφορεί με άνεση για τα επιφανειακά σχόλια, λατρεύει τις καμπύλες της και τις αναδεικνύει με την εντυπωσιακή γλυκύτητα των χαρακτηριστικών της. Πρόκειται για μια new era, η οποία πολύ μας αρέσει!