Spoiler "φωτιά" για τον Σασμό από την Ευγενία Σαμαρά - «Η Στέλλα θα προσπαθήσει να...»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιοα της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Ευγενία Σαμαρά η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για την σειρά, «Σασμός» (δείτε εδώ τις σημερινές 6/10 εξελίξεις) όπου για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτικό σεζόν σαρώνει όσο τίποτα άλλο σε νούμερα τηλεθέασης -δείτε εδώ αναλτυικά.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά

«Έχουμε πολλή χαρά που ξεκινήσαμε επιτέλους. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Μου άρεσε πολύ η πρεμιέρα και το πώς συνεχίζει η σειρά. Δεν τρελαίνομαι να βλέπω τον εαυτό μου στη σειρά αλλά σε κάποια πράγματα που κάνουμε και ξέρω ότι είναι λίγο πιο δύσκολα θέλω να δω πως βγήκε οπότε θα ανατρέξω να δω τη σκηνή.

Θέλω να έχω μια εικόνα. Είναι λίγο αμήχανο γιατί πάντα υπάρχει μια κρίση από πίσω, του τύπου “γιατί το έκανες έτσι αυτό”, υπάρχει αυτό πολύ. Η Στέλλα δέθηκε με τον Άγγελο. Εν τω μεταξύ μου στείλανε και πολλά μηνύματα που μου έλεγαν, “καλά, τώρα τον θυμήθηκες;” Ο Άγγελος όμως στη ζωή της Στέλλας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήρθε μετά τον επίπονο χωρισμό από τον Αστέρη.

Είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Η Στέλλα θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τον Αστέρη. Θα έρθουν πάλι κοντά… Δεν αρέσει πολύ αυτό βέβαια στον κόσμο, αλλά είναι δυο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Μπορεί να έρθουν κοντά και φιλικά. Για να δούμε. Η Καλλιόπη θέλει τη Στέλλα για νύφη της, την αγαπάει. Στον δρόμο με φωνάζουν Στέλλα, δεν το έχω ξαναζήσει σε κάποια άλλη δουλειά».

«Μωρή Στέλλα, τί λες;» - Αναβρασμός στο Twitter με την "pathetic" Σαμαρά

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός» προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και το μόνο σίγουρο είναι πως εξακολουθεί να σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης καθώς το τηλεοπτικό κοινό περιμένει κάθε φορά να δει πως και πως τις καταιγιστικές εξελίξεις -δείτε εδώ "καυτό" spoiler.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού στο "έκτακτο" επεισόδιο ο φόνος του Άγγελου είναι το επίκεντρο. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του Αστέρη τον οδήγησε στο να πάει στο νοσοκομείο όπου έπρεπε να κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αυτό που παρατήρησαν οι περισσότεροι και πήραμ "φωτιά" τα tweets ήταν το γεγονός πως η Στέλλα τον πήγε στο νοσοκομείο, εκεί όπου η ίδια συστήθηκε ως αρραβωνιαστικιά του.