«Πάρτε την τηλέφωνο και ρωτήστε την» - Η απάντηση του Τάσου Σοφρωνίου για το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στην Μαίρη Βιτινάρος

«Αυτό κάνουν όσους φεύγουν από εμάς να στεναχωριούνται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάρτε την τηλέφωνο και ρωτήστε την» - Η απάντηση του Τάσου Σοφρωνίου για το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή στην Μαίρη Βιτινάρος

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/10 ο Τάσος Σοφρωνίου, με αφορμή το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στη φωτογραφία της Mary Vitinaros (δείτε το εδώ) αλλά και για την ακραία αντίδραση της Έβελυν που δεν πέρασε τελικά στο σπίτι του GNTM 5.

Τα σχόλια του Τάσου Σοφρωνίου για την Χατζηπαντελή

«Καλά κάνουν και γίνονται σχόλια γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού Το καλό σε αυτή την ιστορία ο κόσμος παθιάζεται. Δεν μπορούν να μπουν όλα τα κορίτσια μέσα. Δυστυχώς η Έβελυν ήταν από τα κορίτσια που δεν κατάφερε να περάσει. Πήρε την απόρριψη πιο βαριά», είπε αρχικά ο νέος κριτής του GNTM 5.

Σχετικά με το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή: «Όποιος σχολιάζει, δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, πάρτε την τηλέφωνο και ρωτήστε την γιατί το έκανε. Έχουμε πολλούς καλεσμένους φέτος, είναι μια τίμια εκπομπή αυτό που κάνουμε και αυτό κάνουν όσους φεύγουν από εμάς να στεναχωριούνται».

Πώς απάντησε η Χατζηπαντελή στο σχόλιο που έκανε στην Βιτινάρος

Μπορεί να είδαμε την Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει από το GNTM 5 μιας και η guest εμφάνισή της ολοκληρώθηκε, ωστόσο η νέα άφιξη της Μαίρης Βυτινάρος δεν μπορούσε να μην μείνει ασχολίαστη τόσο από τους χρήστες του Twitter όσο κα από την ίδια αφού την "δίκασε" για τα καλά.

Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή μετά τις αντιδράσεις στο twitter και το instagram απάντησε για το σχόλιό της με νέα ανάρτηση όπου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για την πληροφορία, δεν κοροϊδεύω τη Μαίρη. Είναι πολύ καυτή και μοιάζει γλυκιά, οπότε θα είναι καλή για τα κορίτσια. Κόλλησα στο γεγονός ότι έκαναν αυτά τα κορίτσια μοντέλα πάνω σε εξοπλισμό γυμναστικής. Τι στο καλό;».

Ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή