Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στη δικαστική διαμάχη Μαραντίνη - Χρηστίδου: Η νέα κίνηση της παρουσιάστριας

Για να διαφυλάξει τα παιδιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στη δικαστική διαμάχη Μαραντίνη - Χρηστίδου: Η νέα κίνηση της παρουσιάστριας

Όσο περνούν οι ημέρες και οι ώρες όλο και περισσότερες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη. Το θέμα δεν παίζει μόνο στις πρωινές εκπομπές αλλά και στο twitter όπου οι χρήστες - παρατηρητές το σχολιάζουν με πολύ σκληρές λέξεις (δείτε εδώ όσα γράφονται).

Η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 6/10 μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάτι ετοιμάζει

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε στον αέρα χαρακτηριστικά: "Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι από την πλευρά της Σίσσυς Χρηστίδου αναμένεται μια κίνηση που θα προστατεύσει τα παιδιά της πάνω από όλα." αφήνοντας το κοινό να ανυπομονεί για την συνέχεια.

Πώς η συνεπιμέλεια μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα της διατροφής για τον γνωστό τραγουδιστή

Η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή μίλησε ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής «T-live» εξηγώντας τί αλλάζει με τη συνεπιμέλεια των παιδιών, σε περίπτωση που η αίτηση του Θοδωρή Μαραντίνη γίνει αποδεκτή.

«Αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής, αλλαγή στην επικοινωνία σε ότι αφορά την διατροφή. Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια, αφού ελεγχτούν φορολογικά και τα οικονομικά τους στοιχεία, τότε το δικαστήριο αποφασίζει ότι ο καθένας υποχρεούται για την διατροφή, το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά. Όσο περνά ο καθένας χρόνο με τα παιδιά του, ταυτόχρονα σημαίνει πως θα αναλαμβάνει και τα έξοδα των παιδιών».