«Είπε σε μια τελευταία συζήτηση πως δε θα...» - Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε η Δέσποινα Βανδή με την Άννα Βίσση

«Την έχω λατρέψει και αισθάνομαι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είπε σε μια τελευταία συζήτηση πως δε θα...» - Ο λόγος που δεν συνεργάστηκε η Δέσποινα Βανδή με την Άννα Βίσση

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα, όπως για τον Βασίλη Μπισμπίκη, για τα παιδιά της αλλά και την Άννα Βίσση.

Μάλιστα, μέσα σε όλα, αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχουν συνεργαστεί ακόμα οι 2 τραγουδίστριες.

Η αναφορά της Δέσποινας Βανδή στην Άννα Βίσση

«Δεν προχωρήσαμε μαζί. Ψάχναμε χώρους να συνεργαστούμε, σχεδόν τα είχαμε στήσει όλα. Την έχω λατρέψει και αισθάνομαι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Αν κάτσουμε μαζί δεν μπαίνει μέσα η γλώσσα από όσα λέμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτή η μουσική συνάντηση.

Είπε σε μια τελευταία συζήτηση πως δε θα ήθελε να φύγει από το Hotel Ερμού. Δεν ήταν το σωστό χρονικό πλαίσιο. Αλλά όταν θα συμβεί, γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα συμβεί θα είναι υπέροχο γιατί έχουμε εξαιρετική χημεία μαζί πάνω στην σκηνή», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, απάντησε πως...

«Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δυο άνθρωποι μαζί. Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, κάποια στιγμή αργότερα μπορεί και να το έκανα.

Πραγματικά έχω αγαπήσει το θέατρο. Σέβομαι και υποκλίνομαι στο ταλέντο των ηθοποιών. Και επειδή μου αρέσει πολύ ο Βασίλης ως σκηνοθέτης θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.