«Πότε μη λες...» - Το σχόλιο όλο νόημα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τι είπε η παρουσιάστρια για τα όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια για τον έρωτά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πότε μη λες...» - Το σχόλιο όλο νόημα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Την συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον Βασίλη Μπισμπίκη σχολίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 6/10 η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ένιωσε άνετα και μίλησε για τον αγαπημένο της καθώς η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυτή που την έκανε να χαλαρώσει.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή

Μάλιστα, τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι συνεργάτες της, στάθηκαν περισσότερο στη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τα παιδιά της και το πως η τραγουδίστρια τους αποκάλυψε την σχέση της.

«Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι».

Όσο για την απάντηση της Δέσποινας Βανδή για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Ποτέ μη λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται».

"Βροχή" τα Tweets μετά την συνέντευξή της Βανδή στην Super Κατερίνα

Βέβαια, οι χρήστες στο Twitter έδωσαν για μια ακόμη φορά το παρών μιας και δεν δίστασαν να αποθεώσουμ την Δέσποινα Βανδή η οποία πέρα από μια καλή μητέρα είναι και ερωτευμένη γυναίκα.