«Με πέτυχε η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα» - Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για τον γάμο με τον Ίαν Στρατή

Ποια είναι τα σχέδια του ζευγαριού;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Με πέτυχε η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα» - Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη για τον γάμο με τον Ίαν Στρατή

Την Μαίρη Συνατσάκη εντόπισε η κάμερα του «Πρωινού», σήμερα Πέμπτη 6/10 και σε δηλώσεις της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο του γάμου της με τον Ίαν Στρατή, αλλά και της βάπτισης του παιδιού τους. Ακόμα αποκάλυψε το ποιες είναι οι ετοιμασίες που έχουν κάνει για το παιδικό δωμάτιο, αλλά και τις σκέψεις της για αυτή την όμορφη περίοδο που διανύει.

Υπενθυμίζεται ότι η Συνατσάκη βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, που ήρθε μεν απροειδοποίητα ωστόσο την ήθελαν και οι δυο τους. Ακόμα έχει αποκαλύψει ότι κατά διαστήματα και ειδικά στο πρώτο τρίμηνο, αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα, που ευτυχώς αργά ή γρήγορα τα ξεπέρασε(δείτε ποια ήταν αυτά).

Οι σκέψεις της Μαίρης Συνατσάκη για τον γάμο και την βάφτιση

Είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά “έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας οπότε εγώ θα είμαι πιο χαλαρός”. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα είμαι τρομερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω. Δεν έχουμε κάνει τίποτα για το δωμάτιο του μωρού. Το πάμε πολύ διακριτικά και εγώ δεν ήθελα να το πω πολύ σύντομα, δεν αγόρασα τα πρώτα πραγματάκια μέχρι να κλείσω τον έκτο μήνα.».

Σε άλλο σημείο, όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύουν να κάνουν γάμο και βάπτιση μαζί αλλά και για το πως θέλει να μεγαλώσει το μωρή της, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος – βάπτιση) δε ξέρω πως και αν θα τις πραγματοποιήσουμε. Με πέτυχε και η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα, από τη μια είχαμε τον πόλεμο που τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει… Με επηρεάζουν αυτά τα κοινωνικά θέματα πάρα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι θέλω να μεγαλώνουμε όσο μπορούμε πιο ανεξάρτητα άτομα και παιδιά που θα πηγαίνει καλύτερα ο κόσμος».

Για αυτούς τους λόγους τον διάλεξε για πατέρα του παιδιού της

Τη Μαίρη Συνατσάκη είχε καλεσμένη πριν από λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκτενέστατα στην περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει. Ξεχώρισε ιδιαιτέρως το κομμάτι από την συνέντευξή της στο οποίο αναφέρθηκε στον Ίαν Στρατή, τον σύντροφό της και το τι ήταν αυτό που είδε σε εκείνον και αποφάσισε να κάνει παιδί μαζί του.

Είπε λοιπόν αναφερόμενη στον σύντροφό της:

«Τώρα ήταν ξεκάθαρα ο Ίαν Στρατής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε θα κάνουν παιδί μόνες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Είναι πακέτο, είναι δύσκολο πολύ. Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει.

Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη για το πώς αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον Ίαν Στρατή.