«Έχω φάει bullying, με έλεγαν αγγούρι και...» - Τα άσχημα βιώματα του Νίκου Κοκλώνη από τις αρχές της καριέρας του

Όσα αποκάλυψε λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Έχω φάει bullying, με έλεγαν αγγούρι και...» - Τα άσχημα βιώματα του Νίκου Κοκλώνη από τις αρχές της καριέρας του

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Νίκος Κοκλώνης για την εκπομπή «Happy Day», λίγες μόνο μέρες πριν από την πρεμιέρα του J2US. Mέσα σε όλα τα άλλα ξεχώρισε και το κομμάτι όπου μίλησε για τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην παρουσίαση και στην πολεμική που είχε δεχτεί στα social media μέχρι να καταφέρει να καταξιωθεί.

Βήμα το βήμα βέβαια ο παρουσιαστής κατάφερε να χτίσει αυτό το πολύ επιτυχημένο show, που στήνει κάθε χρόνο με μεράκι και φέτος έχει γίνει το απόλυτο αντικείμενο συζήτησης. Και αυτό γιατί ο ίδιος σε συνδυασμό με την παραγωγή κράτησαν για έκπληξη την τέταρτη κριτή(δείτε ποια λέγεται ότι θα είναι) που έρχεται για να αντικαταστήσει την Μαρία Μπακοδήμου, και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν το Σάββατο 8/10 στην πρεμιέρα.

Οι αποκαλύψεις του Κοκλώνη για το bullying που έχει δεχθεί

Είπε λοιπόν στην κάμερα του Happy Day:

«Φέτος προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Χρησιμοποιούμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη virtual reality σε σόου live. Πριν βγω στον αέρα, κάνω τον σταυρό μου, παίρνω δύο παυσίπονα μην με ματιάσουν και βγαίνω. Έχω 5-6 να με ξεματιάζουν».

«Με έχουν πει χάλια παρουσιαστή, κουλό, αγγούρι. Φαντάσου ένα νέο παιδί που ξεκινάει, πόσο άσχημα νιώθει. Έχω φάει φοβερό μπούλινγκ. Τότε είχα πάρει τη διευθύντρια προγράμματος και της είχα πει ότι δεν θέλω να ξανακάνω σόου. Από τα 12.000 tweets, με έβριζαν τα 11.999. Απαντούσα και σε όλα» συνέχισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Για την Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε πως «την αγαπάω πολύ, είναι σαν αδελφή μου. Η Κατερίνα είναι σαν μωρό. Έχει τόσο καλή καρδιά, δε μπορώ να της κρατήσω κακία» ενώ για την Κατερίνα Καραβάτου τόνισε πως είχε συμβόλαιο με το Mega και όχι με την εταιρία παραγωγής του, και γι’ αυτό δεν συνεχίστηκε η συνεργασία τους.

To επίσημο τρέιλερ για την πρεμιέρα του J2US

Το Just the 2 of us είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά ριάλιτι καθώς για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Φυσικά, στο τιμόνι της παρουσίασης θα παραμείνει ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος πρόκειται να ετοιμάσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, στις 8 Οκτωβρίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του μουσικού ριάλιτι όπου θα δούμε την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή αλλά και τον Σταμάτη Φασουλή στην κριτική επιτροπή και το τέταρτο πρόσωπο - έκπληξη.