Aναστέναξαν μέχρι και τα τραπέζια - Το ''καυτό'' τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά με τη Μαίρη Βιτινάρος στη Μύκονο

Για γυρίσματα βρέθηκαν εκεί, αλλά το έριξαν και λίγο έξω

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Aναστέναξαν μέχρι και τα τραπέζια - Το ''καυτό'' τσιφτετέλι της Βίκυς Καγιά με τη Μαίρη Βιτινάρος στη Μύκονο

Μπορεί εμείς στην οθόνη μας να βλέπουμε το GNTM να βρίσκεται στη φάση που τα 21 κορίτσια μόλις έχουν μπει στη βίλα, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει κατά πολύ. Έτσι κριτές και διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στη Μύκονο, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης, αλλά το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε μόνο απαιτητικά γυρίσματα. Οι δυο κριτές Βίκυ Καγιά και Μαίρη Βιτινάρος βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί και όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω έριξαν ένα χορό που έκαναν όλο το μαγαζί να τις κοιτάει.

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10, η Μαίρη Βιτινάρος αντικατέστησε την Σοφία Χατζηπαντέλη, που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να είναι στο πλατό για λίγα μόνο επεισόδια και συγκεκριμένα για τις οντισιον. Αίσθηση πάντως προκάλεσε μια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους, όταν η δεύτερη σχολίασε γελώντας ανάρτηση που έδειχνε τη Βυτινάρος(δείτε εδώ) με την ίδια να απολογείται στη συνέχεια(εδώ η απάντησή της).

Το τσιφτετέλι της Καγιά και της Βυτινάρος στη Μύκονο

Οι δυο γυναίκες αφέθηκαν λίγο ελεύθερες όταν βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και το έριξαν στο τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες.

Λίγα λόγια για την Μαίρη Βιτινάρος

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε συμφωνία μόνο για να βρίσκεται στις οντισιόν, αφού μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος. Άρα λοιπόν, στα δυο επεισόδια της νέας εβδομάδας θα δούμε αρχικά την παρουσία της, ωστόσο όταν τελειώσουν οι οντισιόν, θα έχουμε μόνο δυο κριτές, ενώ από την μεθεπόμενη θα είναι τέσσερις.

Μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

Η καριέρα της απογειώθηκε όταν ξεκίνησε να διαφημίζει εσώρουχα, ενώ πλέον θεωρείται περιζήτητη για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, αλλά και για catwalks, καθώς με το 1,80 ύψος διαθέτει τις σωστές αναλογίες.

Όνειρο που δεν έχει γίνει πραγματικότητα προς το παρόν είναι η ένταξή της στους Άγγελους της Victoria’s Secret. Ωστόσο έχει ήδη συνεργαστεί με άλλους διάσημους οίκους, όπως τον Versace και fashion brands, το Ellipse Lingerie, και το Guess, που την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Επιπλέον είναι κάτοχος τίτλου από καλλιστεία ομορφιάς, καθώς το 2012 βγήκε αναπληρωματική Miss Universe για την Αυστραλία.

Ένας ακόμα μεγάλος σταθμός στην καριέρα της, ήταν το 2016, όταν πόζαρε με τον πιλότο της F1 Daniel Ricciardo. Την ίδια εποχή οι κακές φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.