Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Οικονομόπουλο - Έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του

Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς στη ζωή του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δίχως αμφιβολία διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής και της καριέρας του, αφού και στα δύο επίπεδα όλα του πάνε καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Breakfast at Star» ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να κάνει ένα νέο βήμα στη ζωή του το οποίο θα το καμαρώσουμε στη μικρή οθόνη.

Σε επίπεδο προσωπικό πάντως ο τραγουδιστής προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ και αποφεύγει όσο μπορεί τις αδιάκριτες ερωτήσεις, Για παράδειγμα σε πρόσφατη συνέντευξή του ερωτήθηκε για πολλοστή φορά αν είναι μόνος του με τον ίδιο να δίνει μια αινιγματική απάντηση(δείτε την εδώ) προκειμένου να αποφύγει τις περαιτέρω διευκρινίσεις.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Νίκου Οικονομόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@star».πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

O Νίκος Οικονομόπουλος προχώρησε σε συμφωνία και σύντομα αναμένεται να βγει στον αέρα η ιστορία της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα ξεκινάει από τα πρώιμα στάδια της πορείας του και θα ακολουθεί τα όσα έχει βιώσει μέχρι και σήμερα.

Η διάρκεια του ντοκιμαντέρ θα είναι περίπου τρεις ώρες και θα προβληθεί μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα ANT1+. Όπως σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, θα προβληθούν πολλές άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της ζωής του, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Του είχαν προτείνει να συμμετάσχει σε μουσικό show

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε πριν λίγο καιρό συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τη συγκίνηση που αισθάνθηκε σε πρόσφατη συναυλία στην Πάτρα, καθώς έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι φαντάστηκα πως θα συμβεί».

«Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο. Η δουλειά μας έχει μια Α προβολή οπότε είναι μέσα στα πλαίσια να έρθουν και οι παπαράτσι φωτογραφίες. Τόσο καιρό παλεύαμε, πριν από κάποια χρόνια, να μπορέσουμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο.

Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και βλέπουν τη δουλειά μας και μας αγαπάνε, θα προσπαθούμε να κρυφτούμε; Εγώ δεν κρύβομαι γενικά στη ζωή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε ότι κάνω και έχω μάθει να μιλάω στα ίσια. Είναι ο τρόπος ζωής μου».