Ο Λάκης Λαζόπουλος "αδειάζει" το Νίκο Μουτσινά: "Δεν κάνει σάτιρα, κάνει μια..."

Δεν μάσησε τα λόγια του μπροστά στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Λάκης Λαζόπουλος

Πρώτα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής (δείτε εδώ τι είχε πει για τον παρουσιαστή-ηθοποιό) και τώρα μάλλον σειρά είχε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 6/10 στην πρεμιέρα της παράστασης "Το Χελιδόνι" στο θέατρο Μουσούρη και ρωτήθηκε για τη σάτιρα ενώ απάντησε για τον Νίκο Μουτσινά και τους Ράδιο Αρβύλα χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου

«Ποιες εκπομπές κάνουν σάτιρα; Το είπαμε χίλιες φορές, ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα. Κάνει μια πολύ ωραία εκπομπή, τέλεια, έχω πάει κιόλας, αλλά δεν είναι σατιρική εκπομπή», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Για τους Ράδιο Αρβύλα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Κάνουν σάτιρα και μπράβο που συνεχίζουν να υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν».

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος - Αυτή θα είναι η εκπομπή του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» ο ΑΝΤ1 σκέφτεται την επαναπροσαρμογή του προγράμματός του ύστερα από τη μη επιτυχία κάποιων εκπομπών του. Έτσι λοιπόν σκέφτονται ξανά την συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο και μάλιστα σε διπλό ταμπλό.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σκέψη για συνεργασία είναι με μία επιστροφή του «Τσαντιριού» με νέα ματιά στη σύγχρονη εποχή, ενώ η δεύτερη είναι να υλοποιηθεί μία πρόταση του ηθοποιού για σίριαλ, εμπνευσμένο από γαλλική σειρά με τον ίδιο να αναλαμβάνει την προσαρμογή.