«Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζαμε, το είχε κρατήσει μυστικό»: Η αποκάλυψη του Γιάννη Βογιατζή για την Μάρθα Καραγιάννη

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζαμε, το είχε κρατήσει μυστικό»: Η αποκάλυψη του Γιάννη Βογιατζή για την  Μάρθα Καραγιάννη

Στον Γιώργο Μουλά για το περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Βογιατζής ο οποίος μίλησε για την Μάρθα Καραγιάννη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 82 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας της -δείτε εδώ τα τελευταία της λόγια πριν πεθάνει.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βογιατζή

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε και να μου πείτε δύο λόγια για τη Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Η Μάρθα ήταν μια κούκλα στα νιάτα της και ήταν μια κυρία καθώς πρέπει όταν μεγάλωσε. Στενοχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, όλοι όσοι τη γνωρίσαμε και ήμασταν φίλοι της, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα των ανθρώπων. Ας είναι καλά εκεί πέρα που πήγε και εύχομαι να συναντηθεί με τους φίλους της, με τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Βλέπω έναν ωραίο θίασο στον ουρανό, αν καταφέρω κι εγώ να πάω να ρίξω ένα τραγούδι εκεί ψηλά θα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ο Θεός μαζί της.

Μάρθα Καραγιάννη

Είχατε επαφές;

Όχι, όχι, είχαμε καιρό γιατί η Μάρθα έκανε πολλά ταξίδια, της άρεσαν τα ταξίδια, έλειπε πολλές φορές για μέρες και μήνες. Λοιπόν σιγά σιγά ατόνησε το θέμα της παρέας. Όταν δουλεύαμε μαζί ήμασταν γνωστοί και φίλοι αλλά τελευταία φορά που ήρθε εδώ στην Κερατέα που μένω, ήταν πριν από περίπου 10 χρόνια. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε πως η Μαρθούλα ήταν άρρωστη. Το είχε κρατήσει μυστικό όπως κράταγε μυστική τη ζωή της στα πάντα.

"Λύγισε" ο Γιάννης Βογιατζής για την Καραγιάννη - «Χάθηκε πολύ νωρίς»

Το απόγευμα της Κυριακής (18/9) ο Γιάννης Βογιατζής μίλησε ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη η οποία σκόρπισε απέραντη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών.

«Ήταν άριστη και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός και ως καρδιά και ως αισθήματα. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος και δυστυχώς χάθηκε. Χάθηκε πολύ νωρίς και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στο θέατρο. Την λάτρευε και το θέατρο και ο κινηματογράφος. Ήταν χορεύτρια ανεπανάληπτη».

Και πρόσθεσε: «Πάνω από χορεύτρια και ηθοποιός ήταν άνθρωπος, δοτικός, σε έφερνε κοντά της. Σε αγαπούσε, σε συμπονούσε. Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα. Έμεινα άφωνος όταν έμαθα ότι πέθανε και η Μάρθα. Τι γρουσουζιά έπεσε; Χαιρόσουν να την έχεις φίλη και αδερφή!».