«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στο "Μαύρο Ρόδο” είναι πολύ...» - Η αποκάλυψη του Μιχαήλ Ταμπακάκη

Πόσο απέχει από τον ίδιο;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στο

Η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» φαίνεται πως έχει κεντρίσει για τα καλά την προσοχή των τηλεθεατών καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά ικανοποιητικά -δείτε εδώ αναλυτικά. Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα της σειράς που έχει καταφέρει να προκαλέσει χαμό είναι και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα» όπου αναφέρθηκε για τον ρόλο του στην σειρά αλλά και πόσο απέχει με τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι πολύ μακριά από εμένα. Έχει μεγαλώσει με πολύ διαφορετικά πρότυπα από αυτά που συναντάει στην πορεία. Είναι κακομαθημένος και δεν του έχει λείψει τίποτα.Αλλά δεν έχει συναντήσει αυτό που λέμε την έννοια του έρωτα.

Στη σειρά συγκρούονται τα πρέπει και τα θέλω. Εγώ στη ζωή μου ακολουθώ τα θέλω αλλά κάποιες φορές αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τα πρέπει. Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη σειρά είναι οι τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Δύο κόσμοι που δεν θα μπορούσαν να έρθουν ποτέ κοντά».

Εμφανίστηκε γυμνός και αποθεώθηκε από το Twitter ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» φαίνεται πως έχει "κεντρίσει" για τα καλά τους τηλεθεατές παρά το γεγονός ότι έχει προβληθεί για δεύτερη μόνο φορά στον αέρα -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε εχθές 4/10 το βράδυ.

Από την άλλη, οι χρήστες στο Twitter κάθε βράδυ είναι παρών μιας και δεν διστάζουν να εκφέρουν την άποψή τους αναφορικά με τις εξελίξεις που παρακολοθούν. Ωστόσο, αυτή τη φορά στον στόχο μπήκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ο οποίος αποθεώθηκε για τα καλά αφού προκάλεσε "ταραχή".

Ο νεαρός Πέτρος Καστρινός που φιλοξενείται στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της μοναχής Ελισάβετ, πήγε με την υπόλοιπη παρέα του για να κάνουν μπάνιο και χάρισε ημίγυμνες σκηνές του και βλέμμα θανατηφόρο