«Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον Βαγγέλη Σερίφη

«Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που βιώνεις κάθε μέρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον Βαγγέλη Σερίφη

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 7/10 η Κατερίνα Στικούδη, μια ημέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, όπου για δεύτερη σεζόν αναλαμβάνει τα backstage του show.

Η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της Βύρωνα, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει ενός έτους αλλά και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον σύζυγό της και τον γιο τους

«Κάθε μέρα νιώθω πολλά συναισθήματα για τον γιο μου, πολύ συγκίνηση. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που βιώνεις κάθε μέρα. Χώνομαι στην αγκαλιά του, είναι πολύ ευχάριστος τύπος. Λέει μαμά, μπαμπά, μπάλα, τα πάντα. Νομίζω ότι πλέον τα παιδάκια αντιλαμβάνονται πολλά περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε εμείς. Από την αρχή του μιλούσα σαν να είναι μεγάλος άνθρωπος, σαν εμάς. Του τραγουδάω τα πάντα, από παραδοσιακά μέχρι Μότσαρτ.

Εγώ είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Όταν βλέπω σε μικρογραφία τον Βαγγελάκη, σαν να ξαναγεννήθηκε, με πιάνουν τα ζουμιά. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να έρχεται ξανά στη ζωή. Τόσο πολύ μοιάζουν. Είναι τόσο πολύ ευγενικός, πολύ δοτικός, είναι δίπλα μου σε οτιδήποτε θέλω να μοιραστώ μαζί του. Καθημερινά θα ασχοληθεί με το παιδί, είναι πολύ καλός πατέρας, είμαστε πολύ ωραία ομάδα.

Ο έρωτας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική. Να μη βαριέσαι, να κάνεις άλλα πράγματα διαφορετικά. Ποτέ δεν σταματάει η φαντασία», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας τους με τον Βαγγέλη Σερίφη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2009. Στις 25 Αυγούστου 2018 το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Θεσπρωτία και στις 17/10/2021 υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Βύρωνά τους, ο οποίος έχει κι ένα φοβερό παρατσούκλι.

Η τραγουδίστρια και ο DJ προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και η Κατερίνα άργησε πολλούς μήνες να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, υπάρχουν και φορές φυσικά που και μοιράζονται στα social media κοινές τους στιγμές, ενώ πραγματοποιούν και πολλές κοινές δημόσιες εξόδους.

 Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Μάλιστα, μπορεί να μην τους φαίνεται καθόλου, ωστόσο ο Βαγγέλης Σερίφης ρίχνει αρκετά χρονάκια στην Κατερίνα Στικούδη. Συγκεκριμένα, έχουν δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας, μιας και ο πρώτος είναι 47 ετών, ενώ η δεύτερη 37!