Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Χώρισε πριν λίγους μήνες και βρήκε νέο σύντροφο - Στιγμές ευτυχίας για Έλληνα δημοσιογράφο

Ποιος είναι άραγε;

Χώρισε πριν λίγους μήνες και βρήκε νέο σύντροφο - Στιγμές ευτυχίας για Έλληνα δημοσιογράφο
Facebook - Thanos Dimadis
News 07.10.2022 12:20
Από Ίρις Βίλα

Λίγες ημέρες έχουν περάσει μετά από την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Θάνου Δημάδη ο οποίος δεν δίστασε να ανακοινώσει το διαζύγιό του μετά από 8 χρόνια που ήταν μαζί -δείτε εδώ όλα όσα είχε αναφέρει.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να κάνει μια καινούργια ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε πως είναι και πάλι ερωτευμένος καθώς δημοσίευσε φωτογραφία με το νέο του σύντροφο.

Η ανάρτηση του Θανάση Δημάδη με το νέο του σύντροφο

«Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα, που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα.

Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον.

Καθώς γιορτάζω τα σήμερα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή. Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά για να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να παλεύω για να κερδίζω μάχες, Μάθιου. Ως γνωστόν, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χώρισαν μετά από 13 χρόνια Πάνος Βλάχος & Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους

Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα με τον επί 14 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Share