Χώρισε πριν λίγους μήνες και βρήκε νέο σύντροφο - Στιγμές ευτυχίας για Έλληνα δημοσιογράφο

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Facebook - Thanos Dimadis
Facebook - Thanos Dimadis

Λίγες ημέρες έχουν περάσει μετά από την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Θάνου Δημάδη ο οποίος δεν δίστασε να ανακοινώσει το διαζύγιό του μετά από 8 χρόνια που ήταν μαζί -δείτε εδώ όλα όσα είχε αναφέρει.

Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να κάνει μια καινούργια ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε πως είναι και πάλι ερωτευμένος καθώς δημοσίευσε φωτογραφία με το νέο του σύντροφο.

Η ανάρτηση του Θανάση Δημάδη με το νέο του σύντροφο

«Υπάρχουν φορές που η ζωή έχει γράψει εκ των προτέρων το σενάριο της ζωής μας. Καταστάσεις και πράγματα ξαφνικά τελειώνουν για να ακολουθήσουν νέα, που ξεκινούν το ίδιο αναπάντεχα.

Η ζωή είναι μια συνεχής εναλλαγή μεταξύ τέλους και αρχής νέων ξεκινημάτων στα επαγγελματικά, τα κοινωνικά, αλλά πρωτίστως την αγάπη.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η μετάβαση μέσω ενός διαζυγίου θα μου έφερνε το δώρο ενός νέου πολλά υποσχόμενου κεφαλαίου μπολιασμένου με συναισθήματα, φροντίδα και μεγάλες προσδοκίες που με κάνουν να χαμογελάω στο μέλλον.

Καθώς γιορτάζω τα σήμερα γενέθλιά μου αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είμαι ευγνώμων για αυτό το δώρο που μου επιφύλασσε η ζωή. Με κάνεις πιο δυνατό καθημερινά για να αντιμετωπίζω προκλήσεις και να παλεύω για να κερδίζω μάχες, Μάθιου. Ως γνωστόν, ένας ίσον κανένας, δύο ίσον δύναμη».