"Ο Φίλιππος έχει προχωρήσει στη ζωή του..." - Η ερώτηση του Κοκλώνη που έφερε σε άβολη θέση την Καινούργιου

"Σας παρακαλώ! Δεν υπάρχουν αυτά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 7/10 ήταν ο κολλητός φίλος της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου, Νίκος Κοκλώνης. Οι δυο τους δεν δίστασαν να πετάξουν ατάκες – «φωτιά» όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Ο παρουσιαστής του J2US είπε στην παρουσιάστρια να καλέσει τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην πρεμιέρα του show (δείτε εδώ πότε είναι), με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά.

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου και του Νίκου Κοκλώνη

Ν.Κ.: «Ο δικός σου άνθρωπος θα έρθει αύριο στην πρεμιέρα; Πρέπει να έρθει ο Φίλιππος αύριο!»

Κ.Κ.: «Ποιος Φίλιππος καλέ; Ο Φίλιππος δεν έχεις μάθει τα νέα του; Έχει προχωρήσει στη ζωή του. Θα τα πούμε άλλη στιγμή. Αν έχει προχωρήσει για καλό ή θα του βγει σε κακό δεν ξέρω».

Ν.Κ.: «Εγώ πιστεύω ότι δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από σένα. Το λέω και στην κάμερα να το ακούσει».

Κ.Κ.: «Σας παρακαλώ! Δεν υπάρχουν αυτά»

"Aν μάθαινα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα..."

Με αφορμή λοιπόν, την είδηση γάμος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αναφορά στη σχέση της με τον επιχειρηματία αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Γιατί δεν μου τα λέτε, μην αγχώνεστε, έχουν περάσει 100 χρόνια. Χαίρομαι που παντρεύονται, αλήθεια. Αν τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο που είναι μια ιστορία πρόσφατη, εκεί αν μάθαινα τώρα ότι παντρεύεται ο Φίλιππος θα στεναχωριόμουν, θα έσκαγα. Τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια, ούτε που στεναχωριέμαι, χαίρομαι κιόλας», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.