Survivor All Star: Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο "ναι" η Κάτια Ταραμπάνκο; - «Τα λεφτά είναι πολλά αλλά...»

Οι αινιγματικές δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο

Στην κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας», μίλησε το πρωί της Παρασκευής (7/10) η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αναφέρθηκε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για το αν θα πήγαινε στο Survivor All Star.

Φυσικά, ο Τούρκος παραγωγός ο οποίος είχε πρόσφατα και ένα τροχαίο (δείτε εδώ αναλυτικά) έχει "τρελαθεί" μιας και τα ποσά που τάζει στους διαγωνιζόμενους δεν τα λες και λίγα.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor All Star

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε , η αλήθεια είναι πως έχω πάει ήδη δυο φορές. Πιστεύω πως η τρίτη μπορεί να είναι η καλύτερη ή και η φαρμακερή. Τρέχουν πολλά συμβόλαια, τρέχουν τα καλλυντικά, τρέχει μια ταινία οπότε νομίζω ότι πρέπει να μείνω εδώ στην πατρίδα. Τα λεφτά είναι πολλά αλλά δεν τα βάζω πάνω από την υγεία μου».

Ποιος παίκτης ζητάει υπέρογκο ποσό για να μπει στο Survivor All Star;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ντάφυ είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα πρέπει ο Τούρκος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος για να μπει στην διαδικασία να αφήσει πάλι την οικογένειά του πίσω στην Ελλάδα για μήνες και να κλειστεί στο Survivor ζητάει ένα ποσό που είναι πάνω από τα διπλάσια που έπαιρνε πριν 2 χρόνια!

Να θυμίσουμε πως ο Ντάφυ στο Survivor 4 έπαιρνε 6.000 ευρώ την εβδομάδα και πλέον ζητάει πάνω από.... Κρατιέστε; Πάνω από 13.000 ευρώ εβδομαδιαίως! Μάλιστα ο τραγουδιστής έχει ενημερωθεί για ποσά που έχουν προσφερθεί σε άλλα παιδιά και θεωρεί πως πρέπει να πάρει ένα τέτοιο... χαρτζιλίκι ώστε να πάρει την δύσκολη απόφαση της επιστροφής στον Άγιο Δομίνικο!

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη αντίδραση του Τούρκου, μπροστά στις απαιτήσεις του Τριαντάφυλλου, δεν ήταν αισιόδοξη για deal. Ωστόσο θα υπάρξουν και νέες επαφές με τον Ντάφυ να μην δείχνει διατεθειμένος ώστε να πέσει στις απαιτήσεις του. Άλλωστε μόνο από τα live του βγάζει αρκετά χρήματα ώστε να πάρει την απόφαση να τα αφήσει όλα στην άκρη ξανά.