«Σε σημείο αηδίας...» - Αυτό είναι το ζευγάρι που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα στο Asia Express

«Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε σημείο αηδίας...» - Αυτό είναι το ζευγάρι που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα στο Asia Express

Καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast @Star βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 7/10 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, όπου ήταν ένα από τα ζευγάρια που είδαμε να συμμετέχουν στο Asia Express, ωστόσο αποχώρησαν από την πρώτη μέρα.

Το ζευγάρι τόνισε πως ένιωσε ανεπιθύμητο από πολλούς συμπαίκτες τους ενώ αποκάλυψε ποιο ήταν το ζευγάρι που αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια.

Η αποκάλυψη Μαυρικίου - Ιλάειρας για το Asia Express

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια. Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς.

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Αμέσως μετά, ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπήρχαν άλλα δυο ζευγάρια που έδειχναν να έχουν πρόβλημα μαζί τους, δεν είπε όμως τα ονόματά τους.

Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση μετά την αποχώρηση της με τον Μαυρίκιο από το Asia Express

«Σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία μας εμφάνιση στο @asiaexpress_gr . Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία για όλους , όμως ποτέ δεν μετανιώνουμε για ότι κάνουμε στην ζωή μας . Γιατί όλες οι εμπειρίες έχουν κάτι να μας διδάξουν . Εγώ προσωπικά έμαθα πολλά πράγματα και θα τα κρατήσω για πάντα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μας !!! Ας νικήσει αυτός που πραγματικά το αξίζει !!

Μέσα από την καρδιά μου κάνω μια μεγάλη προσευχή να έχουν όλα τα παιδιά και όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτό το πρότζεκτ υγεία , να διασκεδάσουν και να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνετε τις δοκιμασίες . Καλή αρχή στην παραγωγή , περάσαμε πολύ όμορφα μαζί σας Να σας πω και το μυστικό μου , ότι στεναχωρήθηκα .. που δεν πέρασα πολύ χρόνο με την @genevievevv», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιλάειρα.

Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση μετά την αποχώρηση της με τον Μαυρίκιο από το Asia Express