"Κόλαφος" η Μαρί Κωνσταντάτου - «Δεν μου λείπει η τηλεόραση, είμαι...»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρί Κωνσταντάτου το πρωί της Παρασκευής (7/10) όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την απουσία της από την τηλεόραση μιας και δεν δίστασε να αναφερθεί για το πώς αισθάνεται -δείτε εδώ ποια είναι η πραγματική της καταγωγή.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντάτου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, είμαι πολύ καλά. Εμφανίζομαι στη σκηνή της παράστασης και κάνω τη μαμά του Τάκη Ζαχαράτου. Μεγάλωσα πια, μπορώ να κάνω μια μαμά».

Η εξομολόγηση της Μαρί Κωνσταντάτου για των Μίνωα Κυριακού

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, η συγγραφέας και ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου - Κυριακού και χήρα του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού, παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη, μιας και δεν συνηθίζει να μιλά, κυρίως μετά το χαμό του.

Μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της, τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για εκείνη, για τον σύντροφό της με τον οποίο απολαμβάνουν μαζί την κάθε στιγμή, αλλά και για την αντιμετώπιση που έλαβε μετά το θάνατο του μεγαλοεπιχειρηματία.

«Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και «έφυγε» ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει».

Αναφορικά με την περίοδο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μίνω Κυριακού, δηλώνει χαρακτηριστικά πως είναι καλά, «Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου για 17 χρόνια». «Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα» λέει χαρακτηριστικά.

«Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου» εξομολογήθηκε η Μαρί Κωνσταντάτου.