"Κοκκίνησε" από την ντροπή της η Ελένη Μενεγάκη - «Άναψε μεσημεριάτικα»

Η "συγγνώμη" στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10) η εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε πριν από λίγο όπου η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί για τη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» καθώς έχει καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές -δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημειώνει.

Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη μόλις προβλήθηκε μια ερωτική σκηνή με τον Λεωνίδα Κακουρη δεν δίστασε να δείξει την αναστάτωσή της. Ο λόγος φυσικά ήταν διότι δεν ήθελε να προβληθεί στον αέρα της εκπομπής κάτι που δεν έπρεπε.

Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη… Βρισκόμαστε στον αέρα. Τα σχόλια που κάνουμε δεν υπάρχουν». Μάλιστα, ο Σάββας Πούμπουρας δεν δίστασε να κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άναψε μεσημεριάτικα». Αποτέλεσμα είχε να "σκάσουν" όλοι στα γέλια.

Η επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής, «Ελένη»

Οι πρώτες εντυπώσεις στο twitter από την πρεμιέρα του ''Μαύρου Ρόδου''

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγες ημέρες η νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο», και ήδη το twitter έχει πάρει φωτιά με πάνω από 6.000 post μέχρι στιγμής. Ο κόσμος έχει συγκλονιστεί τόσο με την πλοκή, όσο και με την ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου, που έχει την τιμητική της στην πλατφόρμα και από ότι φαίνεται και σε οποιαδήποτε σειρά αποφασίσει να συμμετάσχει.

Προκειμένου να ενσαρκώσει το ρόλο της ηγουμένης Φιλαρέτης στη σειρά η ηθοποιός δεν δίστασε να κλειστεί και σε πραγματικό μοναστήρι για τις ανάγκες της σειράς, προκειμένου να καταφέρει να εναρμονιστεί με την ζωή της μοναχής και να αποδώσει καλύτερα στα γυρίσματα(δείτε εδώ την εμπειρία της).