Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Κοκλώνης για την μεγάλη πρεμιέρα του J2US - «Είναι η πρώτη χρονιά που...»

Η αναφορά για την τέταρτη θέση στην κριτική επιτροπή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκρως αποκαλυπτικός ο Νίκος Κοκλώνης για την μεγάλη πρεμιέρα του J2US - «Είναι η πρώτη χρονιά που...»

Το πρωί της Παρασκευής (7/10) ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» μια ημέρα πριν την λαμπερή πρεμιέρα του μουσικού show «J2US» όπου πρόκειται να είναι για μια ακόμη τηλεοπτική χρονιά πιο ανανεωμένο από ποτέ -δείτε εδώ το επίσημο τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για το J2US

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον τέταρτο κριτή μιας και μετά από την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί να έχουν "πέσει" στο τραπέζι.

«Το πάρτι του Σαββάτου είναι αυτό που μου έχει λείψει. Περιμένω να έρθει η αυριανή μέρα για να αρχίζω να διασκεδάζω. Είναι η προσωπική μου ψυχοθεραπεία. Φέτος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί είναι η πρώτη χρονιά που έλαβα χιλιάδες μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσει.

Είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί αυτά που θα δείτε στον αέρα είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα. Έχουμε φωνάρες φέτος και εγώ είμαι ο κακοφωνίξ. Η Άντζελα Δημητρίου είναι ένας μύθος και για να μην μας βάλει όλους στη μαύρη λίστα, θα δείτε αύριο. Θα είναι μαζί μας αύριο.

Είναι διπλάσιο το πλατό φέτος, οι παίκτες είναι 16-17 και θα είναι μεγάλη η διάρκεια του σόου. Θα συμμετέχει και η Ναταλί Κάκκαβα στο J2US αλλά δεν θα πω με ποιον θα τραγουδάει».

''Κλείδωσαν'' τα ζευγάρια του μουσικού σόου στον Alpha

Πρόκειται λοιπόν για τους: