Asia Express: Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη - Αυτό το ζευγάρι αποχωρεί από το παιχνίδι

Τι συνέβη με τους δυο τους;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Asia Express: Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη - Αυτό το ζευγάρι αποχωρεί από το παιχνίδι

Ένα ακόμα επεισόδιο του Asia Express έφτασε στο τέλος του και όπως ήταν φυσικό ένα ζευγάρι αποχώρησε από το παιχνίδι. Μετά τα δύο προηγούμενα ζευγάρια που αποχώρησαν, προστίθεται και το τρίτο και ο δρόμος για την συνέχεια ανοίγει ακόμα περισσότερο για τους εναπομείναντες, που παρά τις κακουχίες τα δίνουν όλα για το έπαθλο.

Νωρίτερα στο επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να περνάνε τα πάνδεινα, αφού για να βρουν το εργοστάσιο πάγου που απαιτούσε η δοκιμασία, έπρεπε να πλεύσουν μέσα από μια λιμνούπολη, που ήταν μέσα στη βρώμα, με την οικογένεια Γαλακτερού να είναι σε σοκ. Ωστόσο οι μεγάλοι άτυχοι αυτής της ιστορίας ήταν ο Βασάλος και ο Fipster, που ταλαιπωρήθηκαν επί 50 λεπτά επειδή ξέχασαν κάτι πολύ σημαντικό(δείτε τι ήταν αυτό)

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το Asia Express

Aνακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες ο Πέτρος Πολυχρονίδης:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στο ταξίδι μας στο “Asia Express” δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης με την Χριστίνα. Το επόμενο race ξεκινά με τα έξι ζευγάρια που βρίσκονται μπροστά μου».

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει για την αδιαθεσία που ένιωσε η Χριστίνα Παππά κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας.

«Δεν υπάρχει θέμα στεναχώριας. Αν υπάρχει θέμα υγείας, γιατί κάτι μας είπε ότι δεν αισθάνθηκε καλά, τι να μας στεναχωρήσει; Καλύτερα για τη γυναίκα να πάει σπίτι της με το παιδί της να μην ταλαιπωρούνται αν είναι θέμα υγείας», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Toυς είχε αποθεώσει το twitter

Η περιπέτεια για τα 9 ζευγάρια στην Καμπότζη ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 30/9 και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του Asia Express.

Ασυζητητί τις εντυπώσεις τις κέρδισαν η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη ειδικά όταν τον έχασε και άρχιζε να τρέχει παντού και να φωνάζει το όνομα του (δείτε εδώ το βίντεο).

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, το Asia Express τρένταρε στις πρώτες θέσεις του Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να αποθεώθουν το συγκεκριμένο ζευγάρι και τις φωνές της Χριστίνας Παππά, ενώ άλλοι τόνισαν ότι πρόκειται για ένα πολύ ωραίο ριάλιτι.

ψ