«Ήρθε η ώρα να κάνω αυτό που με αγχώνει» - Σούσουρο με την ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η φωτογραφία που απέσπασε δεκάδες σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήρθε η ώρα να κάνω αυτό που με αγχώνει» - Σούσουρο με την ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δουλειά και την καθημερινότητά της.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η σπουδαία τραγουδίστρια έχει "τσαλακωθεί" και έχει αποδείξει πως έχει αρκετό χιούμορ, ενώ δεν διστάζει να κάνει πλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίους διατηρεί συχνή επαφή. Το ίδιο όμως άνετη είναι και στο να αλλάζει look στα μαλλιά της -δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο Θέατρο Άλσος-.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Έτσι λοιπόν, η Ελεωνόρα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της στο instagram της, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Έλεγα πως θα το αποφύγω αλλά πως; Δεν γίνεται να το αποφύγεις όσο και αν σε τρομάζει.

Ήρθε η ώρα να κάνω αυτό που με αγχώνει! Αλλαγή ντουλάπας από καλοκαιρινά σε χειμωνιάτικα. Φρίκη… Καλό μήνα σε όλους και υπομονή σε όσους αισθάνονται το ίδιο με εμένα καθώς σκέφτονται τι τους περιμένει! Η απελπισία φαίνεται και στα μούτρα και στα ρούχα!», με τους followers της από κάτω να γελούν.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
Instagram / Eleonora Zouganeli

Όσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάνει πλάκα, οι φήμες για το χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου ολοένα και φουντώνουν...

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τραπ μουσική, αλλά και την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Πρόσφατα βγήκαν δημοσιεύματα πως παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου.

«Τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων. Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους. Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά. Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», είπε αρχικά.

«Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.