Την άκουσε όλη η Άνδρος - Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη σε σκάφος μεσοπέλαγα του νησιού

Φωτογραφίες και βίντεο στην δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την άκουσε όλη η Άνδρος - Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη σε σκάφος μεσοπέλαγα του νησιού

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει αύριο 9/10 το Fishy με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πρώτη καλεσμένη του είναι η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη. Στις φετινές του εξορμήσεις, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχεται στο σκάφος του «Fishy», την «Εύα», αγαπημένα πρόσωπα και σαλπάρει στις θάλασσες της Ελλάδας και της Κύπρου για ψάρεμα και εξερεύνηση (δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος με την παρουσιάστρια).

Μαζί με τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη αποκαλύπτουν μυστικά και τεχνικές στους συνταξιδιώτες τους και ζουν μαζί τους τα διασκεδαστικά απρόοπτα που κρύβει ένα ταξίδι με φίλους. Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας δημιουργεί πρωτότυπες συνταγές με την ψαριά της ημέρας.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 13:40, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συναντά την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο, στον τόπο που εκείνη αγαπά ιδιαίτερα. Η μέρα τους ξεκινά επεισοδιακά. Η Ελένη Μενεγάκη επιβιβάζεται στο σκάφος, ο Κώστας Αντωνιάδης της δίνει τις πρώτες χρήσιμες συμβουλές, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Η παρέα, όμως, αψηφά τα πολλά μποφόρ και είναι αποφασισμένη για το καλύτερο.

Μετά το ψάρεμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Κώστας Αντωνιάδης και ο Γιώργος Τσαπάρας επισκέπτονται το σπήλαιο Φόρος της Άνδρου, περπατούν στους δαιδαλώδεις θαλάμους του και μαθαίνουν την ιστορία του.

Στη συνέχεια, ο σεφ του «Fishy» στρώνει το τραπέζι για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Ελένη Μενεγάκη. Τα πιάτα του ενθουσιάζουν τους δύο συνδαιτημόνες, που απολαμβάνουν το φαγητό και την κουβέντα μετά την περιπέτειά τους στη θάλασσα.

Τι θα δούμε σήμερα στη πρεμιέρα του Fishy με την Ελένη Μενεγάκη

Το σπίτι της Μενεγάκη στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο και όπως μας έχει συνηθίσει, όποτε έχει καλό καιρό και είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις κάθε Παρασκευή μετά το κανάλι παίρνει το πλοίο και ταξιδεύει για τα πανέμορφα Άχλα, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος (δείτε φωτογραφίες).

Το σπίτι λοιπόν, φυσικά ανήκει στο συγκρότημα ”Όναρ” το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της. Είναι το προσωπικό του καταφύγιο και το έφτιαξαν έτσι για να περνάνε όμορφες στιγμές χειμώνα - καλοκαίρι.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος