«Μίλησα μαζί της και...» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για το αν η Μαρία Κορινθίου θα αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για το τηλεοπτικό μέλλον της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Η γυναίκα που αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό όπως όλα δείχνουν είναι η Μαρία Κορινθίου, κάτι που σας αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου ήρθε να μας επιβεβαιώσει, μιας και το πρωί του Σαββάτου 8/10 η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως επικοινώνησε με την ηθοποιό, με την πρώτη να μην διστάζει να εκφράζει και τη δική της άποψη για τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει.

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για την επικοινωνία της με την Κορινθίου

«Μίλησα με τη Μαρία. Δε θα σας πω ακριβώς τι είπαμε αλλά θα πω τη δική μου άποψη. Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή. Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά επειδή έχει λόγο. Μπορεί να τεκμηριώσει σωστά την άποψή της… Θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί και στα κομμάτια της ενημέρωσης με πολύ ωραίο τρόπο. Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή, και από τις δυο πλευρές, είναι να είναι λίγο σαν τον ρόλο που είχε η Δούκισσα. Η γνώμη μου είναι ότι και για την εκπομπή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι η Μαρία σε όλη την εκπομπή» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σύμφωνα βέβαια με τις πληροφορίες, δεν έχουν πέσει οι υπογραφές καθώς υπάρχει μία «διεκδίκηση» από την ηθοποιό να είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια η παρουσία της στην εκπομπή εκτός από τη μαγειρική, την αστρολογία και τις εμπορικές στήλες.

Η αποκάλυψη της Χρηστίδου για την επικοινωνία της με την Κορινθίου
NDP

«Δηλαδή μετά την Δούκισσα η καλύτερη επιλογή ήταν η Κορινθίου;» - Ξεσάλωσε το Twitter με τη νέα συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Η επιλογή αυτή για αντικαταστράτρια της Δούκισσας φαίνεται πως δεν άρεσε διόλου στο κοινό και συγκεκριμένα στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι στο άκουσμα του ονόματός της, έβγαλαν το φτυάρι και άρχισαν το... θάψιμο!