«Σε αυτήν την εκπομπή δε μιλάμε για νούμερα» - Η σπόντα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Νίκο Μάνεση

Όσο βέβαια εκείνος εξακολουθούσε να μιλάει για την τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σε αυτήν την εκπομπή δε μιλάμε για νούμερα» - Η σπόντα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Νίκο Μάνεση

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 8/10 η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή την χθεσινοβραδινή πρεμιέρα της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία πρωταγωνιστεί

Μάλιστα, με την είσοδο της ηθοποιού στο πλατό, ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε λόγο στα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε (δείτε εδώ πώς τα πήγε στο δυναμικό κοινό).

Η ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου για τα νούμερα τηλεθέασης μετά τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε αμέσως τον λόγο και τον διέκοψε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παύλο σε αυτήν την εκπομπή δε μιλάμε για νούμερα, όπως ξέρεις».

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μάνεσης την ίδια στιγμή μίλαγε στον αέρα της εκπομπής του για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία, σύμφωνα με τον παρουσιαστή είναι αλλοιωμένα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε:

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα συζητάμε γιατί είναι η επιβράβευση του κόπου μας… Υπάρχει μια επιτροπή που λέγεται εθνική επιτροπή ελέγχου τηλεθεάσεων. Εκεί ερευνούν αυτά τα ζητήματα. Τελευταία φορά που συνεδρίασε αυτή η επιτροπή δεν είχα βγάλει ούτε μουστάκι. Επίσης και τα μονοπώλια στις δημοκρατίες δεν είναι καλά. Το μόνο μονοπώλιο που έχει μείνει στην Ελλάδα είναι στις τηλεθεάσεις.

Δε λέμε ότι έχει γίνει κάτι ύποπτο αλλά ότι είναι πλασματικά τα νούμερα. Δε λειτουργεί το σύστημα. Οι τηλεθεάσεις είναι εργαλείο δουλειάς. Αν εμείς έχουμε μηδέν, “γεια χαρά” μου δείξανε την πόρτα και έφυγα. Επίσης, το αν θα καταρρεύσει οικονομικά ένα κανάλι εξαρτάται από τις διαφημίσεις. Επίσης, η ποιότητα του προγράμματος εξαρτάται από τα νούμερα. Δε μπαίνω σε άλλες λεπτομέρειες. Εάν το “60 λεπτά Ελλάδα” αποφάσιζα να το κάνω σήμερα, θα κοβόταν στη δεύτερη εκπομπή. Το καταλαβαίνετε; Άπατο θα πήγαινε. Με αυτά τα νούμερα που βλέπουμε σήμερα. Άπατο. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι όταν ολοκληρωθεί η συμβατική μου υποχρέωση δε θα είμαι εδώ. Το αν θα είμαι συνταξιούχος ή εργαζόμενος ή και τα δυο θα αποφασιστεί από την οικογένεια και τις οικονομικές ανάγκες….

Δεν αλλάζουμε τη ροή της εκπομπής. Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που είναι fake αν θέλουμε να επιβιώσουμε, θα πρέπει να κάνουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που εγώ δεν επιθυμώ να κάνω, άρα συνεχίζουμε έτσι και ας πάμε και στο 0».