«Δεν θα κρίνεται, αλλά θα κρίνει» - Η πρόταση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Θα το δούμε άραγε και αυτό;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Δεν θα κρίνεται, αλλά θα κρίνει» - Η πρόταση που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US

Στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι παραχώρησε δηλώσεις ο Νίκος Κοκλώνης λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του J2US. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην 4η κριτή που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι θα είναι γυναίκα, ενώ μίλησε και για μια άγνωστη πρόταση που είχε κάνει στον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με ένα πόστο που θα μπορούσε να αναλάβει στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα μάθουμε επιτέλους και το ποια θα είναι η περιβόητη 4η κριτής που αντικαθιστά την Μαρία Μπακοδήμου, για την οποία χθες έδωσε άλλο ένα στοιχείο στην εκπομπή του Μουτσινά(δείτε ποιο ήταν αυτό).

Η άγνωστη πρόταση του Κοκλώνη στον Λιάγκα για το J2US

Eίπε στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι:

«Κάθε πρεμιέρα είναι σαν να είναι πρώτη φορά αλλά από την άλλη θέλω να διασκεδάσω με το κοινό» είπε.

Σχετικά με τον 4ο κριτή είπε ότι είναι γυναίκα και μάλιστα αγαπημένη της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Μου έβγαλε την ψυχή αλλά τελικά δέχτηκε γιατί δεν ήξερε αν θα προλαβαίνει τα Σάββατα».

«Η Δέσποινα Βανδή λάμπει και είμαστε χαρούμενοι όλοι. Ωραία θα ήταν να ήμουν κουμπάρος».

«Δεν θα αρνηθώ ότι έχω κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα για το J2US να έρθει ως guest. Εγώ δεν ήθελα guest, ήθελα να έρθει κανονικά γιατί πιστεύω ότι θα ήταν πάρα πολύ ωραίο ο Γιώργος κάποια στιγμή να συμμετέχει σε ένα φιλανθρωπικό σόου όπου δεν θα κρίνει αλλά θα κρίνεται.

Δεν το είπε κακά, ως δημοσιογράφος θα έμπαινε με άλλον τρόπο στην ψυχαγωγία» είπε για ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο του δημοσιογράφου.

«Θα μπορεί; Γιατί κάτι θα κάνει απέναντι, το “Σπίτι με το Mega”» είπε για το αν θα είναι η Ρούλα Κορομηλά στο σόου.

Aυτή φημολογείται ότι θα είναι η 4η κριτής

Το «Just the two of us» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και έχει καταφέρει να τραβήξει όλες τις συζητήσεις πάνω του, λόγω του ότι δεν έχει αποκαλύψει το ποια θα είναι η τέταρτη κριτής. Το ότι θα είναι γυναίκα το έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης, ωστόσο το πρόσωπο και το όνομα θα είναι η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε σήμερα την Μαρία Μπακοδήμου, που δε θα είναι φέτος στην κριτική επιτροπή και μάλλον έδωσε το όνομα του τέταρτου ατόμου.

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» έκανε δηλώσεις η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έδωσε τέλος στις φήμες που θέλουν να αποχωρεί κόσμος από την ομάδα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Γεια σου».

«Οι μόνες αλλαγές που έχουμε να κάνουμε είναι κάποια πράγματα να σφίξουν, άλλα να χαλαρώσουν και κάποια θέματα να βγούνε πιο μεγάλα. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα κι εγώ κι επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, ειδικά για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται και δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις. Εγώ τόσα χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλούς δράκους, που μπορεί να βγαίνουν από το πουθενά. Θέλω κι αυτά να αρχίσουν και να χαλαρώνουν και να περνάμε ωραία» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο ποιος θα είναι ο τέταρτης κριτής του J2US, μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με νόημα: «Η Γαρμπή νομίζω».

Παράλληλα η παρουσιάστρια είπε πως της άρεσε πολύ το τρέιλερ του μουσικού σόου, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και εάν θα τον ήθελε στην εκπομπή μαζί της ή καλεσμένο, απέφυγε να απαντήσει.