Άσχημο ατύχημα για την Έλενα Πολυκάρπου

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Elena Polykarpou
Instagram / Elena Polykarpou

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα social media είχε ένα ατύχημα και συγκεκριμένα φαίνεται πως έσπασε το πόδι της.

Η ίδια, ειδικότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε να είναι με πατερίτσες και γύψο στο πόδι.

Ατύχημα για την Έλενα Πολυκάρπου

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα αλλά τα καταφέραμε!!! Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την υγεία… Να μην αγχώνεστε και να μην στεναχωριέστε για τίποτα και για κανέναν!!!

Η μεγαλύτερη προίκα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μας!!! Μεγάλο ευχαριστώ στον άντρα μου που τον τρόμαξα πολύ και έχει μπροστά του δύσκολες μέρες!!! Εύα Παναγιωτη σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μου σας αγαπώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Πολυκάρπου, ενώ ένα άσχημο ατύχημα είχε πριν λίγο καιρό κι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός.

Ατύχημα για την Έλενα Πολυκάρπου
Instagram / Elena Polykarpou

Η δημοσιογράφος πριν καιρό είχε έρθει αντιμέτωπη με μια ακόμη δυσκολία

Τα απρόοπτα στις live εκπομπές είναι πολύ συχνά. Έτσι και στις 21/1 συνέβη ένα στο Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε η Έλενα Πολυκάρπου, κατάλαβε πως έχασε ένα κομμάτι από τα δόντια της.

Η δημοσιογράφος μιλούσε για ένα ρεπορτάζ για τον Ντάνο και εκείνη τη στιγμή συνέβη αυτό που κανείς δεν περίμενε. Αμέσως το είπε στους συνεργάτες της και εκείνοι δεν μπορούσαν να την πιστέψουν.

«Για φτύστο λίγο να δούμε αν έφυγε. Μήπως είναι ρητίνη κι έφυγε ένα κομματάκι; Το έχω πάθει κι εγώ παλιά», της είπε αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Έλενα Πολυκάρπου εξήγησε πως δεν έχει ρητίνη στα δόντια και έτσι η εκπομπή προχώρησε στο βίντεο μέχρι να δει η δημοσιογράφος τι συνέβη;