«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι...» - Τα σχόλια όλο νόημα της Μαρίας Κορινθίου μετά τη συμφωνία της με το Πρωινό

«Ό,τι αποφασίζω να κάνω στη ζωή μου το κάνω επειδή...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι...» - Τα σχόλια όλο νόημα της Μαρίας Κορινθίου μετά τη συμφωνία της με το Πρωινό

Στην θέση της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό αναμένεται να δούμε αύριο 10/10 την Μαρία Κορινθίου (όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη πρώτοι εμείς), με την ίδια να μιλά το πρωί της Κυριακής 9/10 στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου και με τον δικό της τρόπο επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό

«Στη ζωή μου και τα επαγγελματικά μου είναι όλα καλά. Ό,τι είναι να ακούσετε θα το ακούσετε. Ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει… Ό,τι αποφασίζω να κάνω στη ζωή μου το κάνω επειδή πραγματικά το θέλω, δεν έχω καμία ψυχική ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση και να κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Πάντα ό,τι κάνω το κάνω επειδή η καρδούλα μου λέει ναι και επειδή το ενστικτό μου λέει ότι όλα θα είναι καλά. Από εκεί και πέρα οτιδήποτε και να είναι αυτό. Πάνω από όλα, το νούμερο ένα για μένα είναι να μιλάει η ψυχούλα μου, να με ευχαριστεί και το κλίμα που μπορεί να βρίσκομαι. Ο Γιώργος Λιάγκας έτσι κι αλλιώς είναι φίλος μου» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Που βγήκε επίσημα; Ό,τι δεν βγαίνει επίσημο, δεν έχει καταχωρηθεί. Όλα καλά. Ό,τι είναι να γίνει, θα ανακοινωθεί. Διάφορες συζητήσεις γίνονται. Είμαι έτοιμη για όλα εγώ κι αν πάρω απόφαση για κάτι, βουτάω, κολυμπάω και το χαίρομαι κιόλας. Να είστε καλά πάω για πρόβα».

Η αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη όταν ρωτήθηκε για την Μαρία Κορινθίου και το Πρωινό

Ο Γιάννης Αϊβάζης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Σοφία Μανουσακίδου και μέσα σε όλα ρώτησε τον ίδιο αν θα έκανε μαζί με την σύζυγό του πρωινή εκπομπή.

Η αντίδραση του όπως είδαμε στο βίντεο ήταν χαρακτηριστική, με τον ίδιο να αναφέρει απλά: «Ποιος ξέρει….Εκπλήξεις έρχονται»