Νίκος Μάνεσης: Βγήκε πρώτος στην τηλεθέαση αλλά επιμένει για αλλοιωμένα νούμερα - «Δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα»

«Δεν παίρνουμε πίσω τίποτα από ό,τι είπαμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μάνεσης: Βγήκε πρώτος στην τηλεθέαση αλλά επιμένει για αλλοιωμένα νούμερα - «Δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα»

Σε νέες δηλώσεις για τα νούμερα τηλεθέασης προχώρησε το πρωί της Κυριακής 9/10 ο Νίκος Μάνεσης, μέσα από την εκπομπή του, με αφορμή τα χθεσινά νούμερα που έκανε, τα οποία ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά (δείτε τα εδώ).

Ο παρουσιαστής λοιπόν συγκεκριμένα τόνισε πως δεν παίρνει τίποτα απ’ όσα είπε πίσω και πως δεν έχει διορθωθεί ακόμα κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς.

Η αναφορά του Νίκου Μάνεση στα χθεσινά 8/10 νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του

«Δεν είναι του παρόντος και δεν παίρνουμε πίσω τίποτα από ό,τι είπαμε. Όσα είπαμε για τις τηλεθεάσεις ισχύουν. Κι επειδή είδαμε τα νέα νούμερα, παρότι μας εμφανίζουν πρώτους. Είναι πολύ νωρίς και δεν έχει διορθωθεί απολύτως τίποτα. Θα περιμένουμε και θα είμαστε επιφυλακτικοί. Θα επανέλθουμε όταν θα είναι ώριμος ο καιρός» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

Η σπόντα της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Νίκο Μάνεση

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 8/10 η Κατερίνα Ζαρίφη, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία πρωταγωνιστεί

Μάλιστα, με την είσοδο της ηθοποιού στο πλατό, ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε λόγο στα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης που έκανε (δείτε εδώ πώς τα πήγε στο δυναμικό κοινό).

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε αμέσως τον λόγο και τον διέκοψε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παύλο σε αυτήν την εκπομπή δε μιλάμε για νούμερα, όπως ξέρεις».

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μάνεσης την ίδια στιγμή μίλαγε στον αέρα της εκπομπής του για τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία, σύμφωνα με τον παρουσιαστή είναι αλλοιωμένα.