«Είναι πολύ hot αλλά...» - Η Σοφία Χατζηπαντέλη μιλάει για τη Μαίρη Βυτινάρος μετά την ''κόντρα'' τους στο Instagram

Είναι η αντικαταστάτριά της στο GNTM 5

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Είναι πολύ hot αλλά...» - Η Σοφία Χατζηπαντέλη μιλάει για τη Μαίρη Βυτινάρος μετά την ''κόντρα'' τους στο Instagram

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5 έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή, στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ. Μεταξύ άλλων είναι από τις πρώτες φορές που απαντάει στους επικριτές της για τα σχόλια που δέχεται, ενώ μίλησε ευθέως και για την σχέση της με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή και ειδικότερα για την αντικαταστάτριά της Μαίρη Βυτινάρος.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή ένα post που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του GNTM 5 στο Instagram, στο οποίο έδειχνε τη Βυτινάρος να ποζάρει στη δοκιμασία με τα όργανα, η Χατζηπαντέλη σχολίασε γελώντας, ανοίγοντας τις φήμες για κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών που στη συνέχεια απαντήθηκε και από την ίδια.

Τα σχόλια της Χατζηπαντέλη για τη Μαίρη Βυτινάρος

Eίπε λοιπόν στην εκπομπή Γειά σου:

«Όλοι στο GNTM ήταν καταπληκτικοί. Η Βίκυ Καγιά μου έδωσε την ευκαιρία. “Θα ήσουν τέλεια, σε θέλω” μου είπε. Ο Γιώργος Καράβας με υποστήριζε, μου έδινε θάρρος να όλα όσα ήθελα να πω, να μην έχω άγχος. Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι κουλ. Μου ήταν δύσκολο να πω όχι. Ήθελα να είναι καλές στη μόδα και όχι στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι η καριέρα μου, όχι τηλεόραση. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση, δεν έβλεπα το Twitter αλλά μου έλεγαν ότι με λατρεύουν, χάρηκα πολύ».

«Το αγάπησα τόσο πολύ, ήλπιζα όταν έφυγα ότι θα συνεχίσουν σε αυτό το θέμα. Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show. Ίσως με ξαναδείτε στο GNTM. Τώρα έχουμε έξι κοπέλες που δεν πέρασαν και μιλάω με πρακτορεία για να τις βοηθήσω. Επειδή δεν είσαι στην τηλεόραση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις το όνειρό σου», συμπλήρωσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

H απάντηση του Σοφρωνίου για την κόντρα Χατζηπαντελή - Βυτινάρος

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 5/10 ο Τάσος Σοφρωνίου, με αφορμή το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στη φωτογραφία της Mary Vitinaros αλλά και για την ακραία αντίδραση της Έβελυν που δεν πέρασε τελικά στο σπίτι του GNTM 5.

«Καλά κάνουν και γίνονται σχόλια γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού Το καλό σε αυτή την ιστορία ο κόσμος παθιάζεται. Δεν μπορούν να μπουν όλα τα κορίτσια μέσα. Δυστυχώς η Έβελυν ήταν από τα κορίτσια που δεν κατάφερε να περάσει. Πήρε την απόρριψη πιο βαριά», είπε αρχικά ο νέος κριτής του GNTM 5.

Σχετικά με το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή: «Όποιος σχολιάζει, δεν μπορώ να μιλήσω για όλους, πάρτε την τηλέφωνο και ρωτήστε την γιατί το έκανε. Έχουμε πολλούς καλεσμένους φέτος, είναι μια τίμια εκπομπή αυτό που κάνουμε και αυτό κάνουν όσους φεύγουν από εμάς να στεναχωριούνται».