Κοιμόταν σε παγκάκι όλο το βράδυ - Το βίντεο με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Τι συνέβη με το κορίτσι του Χρήστου Δάντη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κοιμόταν σε παγκάκι όλο το βράδυ - Το βίντεο με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Μετά την επιβεβαίωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου ότι σε καμια περίπτωση δεν έχουν χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη όλα φαίνεται να πηγαίνουν ακόμα καλύτερα για το ζευγάρι. Παρά το γεγονός ότι είναι αχώριστοι, φροντίζουν να κάνουν εξόδους και με τους φίλους τους, όπως η χθεσινοβραδινή(8/10), που κατέληξε κάπως άδοξα με την Ασημίνα να κοιμάται σε ένα παγκάκι.

Μήπως φταίει κάποιος τσακωμός; Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχει ήδη χαλάσει τα μισά λεφτά του Survivor; Εν τέλει τίποτα από τα δύο δεν συνέβη αλλά κάτι άλλο είναι αυτό που την οδήγησε να ξαπλώσει στο παρκάκι.

Το βίντεο με την Ασημίνα που κοιμάται σε παγκάκι

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφού διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας μαζί με τις φίλες της επέστρεψε στο σπίτι όπου την περίμεναν ο αγαπημένος της με τον σκύλο της για να πάνε την καθιερωμένη τους βόλτα.

Ωστόσο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε κουραστεί αρκετά γι’ αυτό και ξάπλωσε σε ένα παγκάκι. Ο Χρήστος Δάντης που διαθέτει αρκετό χιούμορ απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό του δημοσιεύοντάς της μάλιστα και στα social media.

Τον θεωρεί το μεγάλο της στήριγμα

Το πρωί της Τρίτης (27/9) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα η Ασημίνα Χατζηανδρέου,η οποία έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 5.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ίδια είναι σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη με τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατήσουν φανερά χαμηλούς τόνους (δείτε εδώ μια σπάνια αποκάλυψη που έχει κάνει). Ωστόσο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της σύντροφο:

«Ο Χρήστος για εμένα είναι το στήριγμά μου. Όποια στραβή και να μου συμβεί, ακόμη και να τρακάρω τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, το πρώτο τηλέφωνο θα είναι αυτός και είναι ο πιο ψύχραιμος. Δηλαδή θα μου πει "εε μωρέ εντάξει λύνεται».