"Υπήρχαν στιγμές που..." - Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για το πρώτο της παιδί

"Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 -30 δεν θέλω παιδί μπορεί στα 40 να θέλει"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πρεμιέρα είχε το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 η εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Mega, Fishy, και φρόντισε να καλωσορίσει το κοινό του με το καλύτερο άτομο που θα μπορούσε ποτέ να έχει καλεσμένο: την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη μπορεί να αντέδρασε στην αρχή με τις ερωτήσεις του παρουσιαστή (δείτε εδώ που του την είπε) αλλά τις απάντησε όλες μία προς μία.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη μητρότητα και στο πως καταφέρνει να συνδυάζει την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική.

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη

«Στο πρώτο παιδί όλα είναι καινούρια. Είσαι άπειρος, δοκιμάζεσαι και κάνεις πιο πολλά λάθη. Παίρνει το πρώτο παιδί όλη την αγάπη. Παρόλα αυτά εξελίσσεσαι και γίνεσαι κι εσύ καλύτερος γονιός. Από την αρχή βάζουμε το 100% μας, αλλά μέσα από τα λάθη μας προχωράμε. Ο γονιός ότι είναι να μαθητεύσει, ξεκινά με το πρώτο παιδί που θα κάνει. Από εκεί ξεκινά με μηδενική εμπειρία και πολλή αγάπη.

Ήθελα πολύ το ένα και το άλλο. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα, αλλά δεν νιώθουν έτοιμες για ένα παιδί. Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 -30 δεν θέλω να κάνω παιδί, μπορεί στα 40 να θέλει. Υπήρχαν στιγμές που μπορεί να ζορίστηκα πάρα πολύ, αλλά αν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το παλέψεις. Μπορεί να μην το καταφέρεις. Είχα ίσως και καλές συνθήκες. Είχα την μάνα μου συνέχεια και ήταν πολύ σημαντικό, γιατί αισθανόμουν πως ο πιο σημαντικός άνθρωπος που με καταλαβαίνει από μωρό, είναι κοντά μου. Οπότε είχα ασφάλεια», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία!»

Η Ελένη μεταξύ άλλων κλήθηκε επιτέλους να απαντήσει και στην περιβόητη ατάκα με τον Λούτσο που είχε πει πριν από είκοσι χρόνια σε εκπομπή της και έχει μείνει στην ιστορία όσο λίγες.

«Να σου πω την αλήθεια αυτό το ψάρι δε το ήξερα μέχρι να το μαγειρέψει η κυρία Βέφα. Τι να ξέρω και εγώ τότε 25-26 χρονών; Πόσα ψάρια να ξέρω; Τα πιο γνωστά. Ούτε είχα δώσει σημασία όταν το μαγείρεψε η κυρία Βέφα, απλά είχα κάνει την ερώτηση, γιατί μου φάνηκε αστείο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου.

Και όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος (Αναστασιάδης) μετά από τρεις βδομάδες στην εκπομπή, έφερε μια σακούλα με έναν λούτσο. Και μου είπε “να τος Ελένη, αυτός είναι, αυτός που αναρωτιόσουν”. 25 χρονών εγώ. Εδώ τώρα σήμερα και ξεκαρδίζομαι με ό,τι μου κάνει πιο πειραγμένο. Τότε νομίζω μίλαγε μόνος του στην εκπομπή. Εγώ δεν πρέπει να του έκανα ούτε μισή ερώτηση, μίλαγε μόνος του. Και έγραψε ιστορία ο λούτσος 20 χρόνια τώρα» είπε η Ελένη Μενεγάκη.