Ευχάριστα νέα για την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα

Η πρόταση που θα της αλλάξει την ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα

Την γνωρίσαμε μέσα από την σχέση που έχει με την αδερφή της, Χριστίνα. Οι δυο τους είναι αχώριστες και μοιάζουν πάρα πολύ παρ' όλο που δεν είναι δίδυμες. Η Ελίνα Μπόμπα στο γάμο της Χριστίνας έκλεψε τις εντυπώσεις (δείτε εδώ τι φόρεσε) και πως να μην το κάνει άλλωστε; Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως έχει άμεση σχέση με το modeling, όπως έκανε κάποτε και η αδελφή της αλλά τώρα.. ανατράπηκαν όλα με την είδηση που έγινε γνωστή...

Πλέον, οι προτεραιότητες της Ελίνας φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Γλασκώβη, αποφάσισε να σπουδάσει και υποκριτική και μετά από ταινίες μικρού μήκους, στάθηκε τυχερή και την επέλεξαν για μία διεθνή παραγωγή. Σε λίγες ημέρες η ταινία «The adopters» κάνει πρεμιέρα στο εξωτερικό.

Πρωταγωνίστρια σε ταινία η Ελίνα Μπόμπα

Η ταινία είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και αναφέρεται σε μία ιστορία δύο απαγωγέων, οι οποίοι εμπλέκονται σε περιπέτεια, αφού έχουν αποφασίσει να αφήσουν την ιδιότητά τους και ξαφνικά βρίσκονται στο στόχαστρο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ανακαλύπτει στοιχεία εις βάρος τους. Σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό εμπλέκεται άθελά της και η Ελίνα, σε ένα μικρό ρόλο.

Η προσωπική της ζωή

H Eλίνα τα τελευταία χρόνια συζεί στο Λονδίνο με τον σύντροφό της George Reloop και η σχέση τους είναι σοβαρή και φαίνεται πως θα οδηγήσει και σε γάμο.

Ελίνα Μπόμπα σύντροφος